MENÜ

UEFA Kamara'ya ırkçılık yapan Kudela'ya 1 maç ceza verdi

UEFA, Glasgow Rangers ve Slavia Prag arasında 18 Mart'ta oynanan maçta rakibi Glen Kamara'ya ırkçı söylemlerde bulunan Slavia Prag futbolcusu Ondrej Kudela'ya 1 maç ceza verdi. Buna göre Kudela Arsenal maçında forma giyemeyecek. UEFA ayrıca, disiplinsiz hareketleri nedeniyle Çek futbolcu ile Kamara hakkında soruşturma açtı.

UEFA Kamara'ya ırkçılık yapan Kudela'ya 1 maç ceza verdi

UEFA, Slavia Prag'ın Rangers ile karşılaştığı Avrupa Ligi son 16 turu maçında Rangers'tan Glen Kamara'ya karşı ırkçı söylemlerde bulunan Prag'lı Ondrej Kudela için kararını verdi.

Haberin Devamı

Buna göre Kudela'ya 1 maç ceza verilirken oyuncu hakkında soruşturma açıldı. Ayrıca disiplinsiz hareketleri nedeniyle Kamara'ya da soruşturma açıldı. Çek futbolcu, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Perşembe günü Arsenal ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek. UEFA'nın 34 yaşındaki futbolcu ve Kamara için açtığı soruşturmanın ise önümüzdeki hafta sonuçlanması bekleniyor.

Ne olmuştu?

Avrupa Ligi'nde 18 Mart'ta oynanan maçta Rangers'in orta saha oyuncusu Glen Kamara ile Prag'lı futbolcu Ondrej Kudela arasında maçın bitimine dakikalar kala tartışma yaşanmış ve saha bir anda karışmıştı. Kamara, bu olay esnasında Kudela'nın kendisine ırkçı söylemlerde bulunduğunu iddia etmişti.

YORUM YAZ