MENÜ

UEFA Fenerbahçe'nin Chelsea zaferini Deivid'in golüyle hatırlattı

Fenerbahçe, 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayarak kulüp tarihi açısından büyük bir başarıya imza atmıştı. Çeyrek finalde Chelsea ile karşılaşan sarı lacivertliler 2 Nisan 2008 tarihinde oynanan ilk maçı 2-1 kazandı. Bu maçın 13. yıldönümünde UEFA Şampiyonlar Ligi resmi hesabı Deivid de Souza'nın İngiliz devine attığı mükemmel golü paylaştı.

UEFA Fenerbahçe'nin Chelsea zaferini Deivid'in golüyle hatırlattı

Fenerbahçe, 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir başarıya imza atmış ve tarihinde ilk defa çeyrek final oynama başarısı göstermişti.

Haberin Devamı

Sarı lacivertliler, çeyrek finalde İngiliz devi Chelsea ile eşleşti. Temsilcimiz, 2 Nisan 2008 tarihinde İstanbul'da oynanan ilk maçta rakibini Deivid de Souza ve Colin Kazım Richards'ın golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi, Twitter'daki resmi hesabından bu maçın 13. yıldönümünü Deivid de Souza'nın mükemmel golünü paylaşarak takipçilerine hatırlattı. Paylaşıma füze emojisiyle "Deivid'den 2008'de bir füze" notu düşüldü.

UEFA Fenerbahçenin Chelsea zaferini Deividin golüyle hatırlattı

Rövanşta yenilip kupaya veda etmişti

Fenerbahçe, ilk maçta Chelsea'yi 2-1 mağlup edip rövanş için avantaj yakalasa da ikinci maçta güçlü rakibine 2-0 yenilerek turnuvaya veda etmişti.

YORUM YAZ