MENÜ

Udonis Haslem'den Avrupa sinyali!

Miami Heat‘in uzun süredir kaptanlığını yapan Udonis Haslem, takıma dönüp dönmeme konusunda kararsız olduğunu açıkladı.

Udonis Haslem'den Avrupa sinyali!

Kariyerinin tamamında, 15 sezon boyunca Miami Heat’ten başka forma giymeyen Udonis Haslem için NBA macerası bitecek mi? 38 yaşındaki veteran artık basketbol oynamak istiyor.

Miami Heat‘in uzun süredir kaptanlığını yapan Udonis Haslem 38 yaşına girdikten bir hafta sonra kariyerinin 16. sezonunda oynadığı tek takıma dönüp dönmeme konusunda kararsız olduğunu açıkladı.

Fakat aklına takılan konu emeklilik değil, aldığı süre. Haslem 38 yaşında olmasına karşın daha fazla süre almak istiyor. Miami Herald‘a konuşan Haslem bunun için cesur bir hamle yapıp kıta değiştirebileceğini de söyledi:

“Takımla ne zaman konuşsam beni yeniden kadroda istediklerini söylüyorlar. Ama bilmiyorum. Ben sadece keyif almaya çalışıyorum. Enerjim yüksek. Bunu hep sahada çıkaramıyorum. Bunu kullanmanın bir yolunu bulmalıyım. Hala maça çıkabilecek durumdayım. Çin’e ya da Avrupa’ya oynamaya gidebilirim.”

“Hala maça çıkabilecek durumdayım ve bunu boşa harcamak istemiyorum. Durumu çözmek için bir yolunu bulacağız.”

Heat tarihinin en çok ribaunt alan oyuncusu olan Haslem geçen sezon 14 maçta 72 dakika süre aldı, ondan önceki sezon da 16 maça çıktı.

EuroHoops

Haberin Devamı
YORUM YAZ