MENÜ

'Twitter'a dikkat edin'

Kendilerini yıpratmak isteyenlere en güzel yanıtı sahada vermeleri gerektiğini ifade eden genç hoca, “Kimseyle polemiğe girmeyin ve sadece işinizi yapmaya odaklanın” dedi.

'Twitter'a dikkat edin'

Sakatlığı nedeniyle oynayamamasına karşın, takımla birlikte?Ankara’ya giderek, tribünden arkardaşlarına destek veren Gökhan Gönül’ün, geçtiğimiz günlerde rakip taraftarlarla sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaşadığı tartışma, teknik direktör Aykut Kocaman’ı harekete geçirdi. Rakip takımlardan gelen eleştiriler üzerine, Twitter’daki hesabında, “Bari sahadaki futbolcunun emeğine saygınız olsun” diyen yıldız oyuncunun taraftarlarla girdiği diyaloğun kendilerine zarar verebileceğini düşünen genç hoca, tüm oyuncularına uyarılarda bulundu. Kendilerini yıpratmak isteyenlere karşı en güzel yanıtı sahada vermeleri gerektiğinin altını çizen Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Siz, sadece kendi işinize bakın. Lider olan, zirvede olan, avantajlı olan taraf biziz. Bu avantajımızı sürdürüp sezon sonunda başarıyı yakalamalayız” dedi.

İnternette tuzağa düşmeyin

Şampiyonluk mücadelesinde oyuncularının rakipler tarafından yıpratılmak isteneceğini dile getiren Aykut Kocaman, “Sizler, oyuna gelmeden, elinizden gelenin en iyisini yapıp, başarılı çizginizi sürdürmelisiniz. Sizlere düşen tek görev, işinize bakmak. Kimseyle polemiğe girmeyin” diyerek tüm futbolcularının internet ortamında, özellikle sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki yazışmalarda çok daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Yusuf Dursun

Twitter’da neler olmuştu?
Gençlerbirliği karşılaşması sonrası, Trabzonspor ve Beşiktaş cephesinden yükselen, “Fenerbahçe’nin hakemler tarafıdan kollandığı” iddiaları üzerine kendisine ait twitter hesabına bir yazı yazan Gökhan Gönül, “Sahadaki futbolcuların emeğine saygınız olsun bari” demişti. Yıldız oyuncunun bu sözlerine ise Beşiktaş, Trabzon ve Galatasaray taraftarları ağır sözlerle yanıt vermişti. Bir Beşiktaş taraftarı, “Bedavadan iki gol atın, sonra da ‘emek’ deyin. Aziz Başkan da oda basarak emek harcıyor. Ona da saygı duymalıyız, çok yoruluyor” derken, Galatasaraylı bir taraftarın, “TT Arena’da emeğe saygıda bulunacağız” sözleri üzerine Gökhan Gönül, “10 senedir yaptığınız gibi mi” karşılığını vererek, ezeli rakiplerine karşı Kadıköy’de son 10 yıldır sağladıkları büyük üstünlüğe dikkat çekmişti. Gökhan ile rakip taraftarlar arasında yaşanan bu polemiğin yankıları ise sanal alemde değişik mecralarda halen tartışılmaya devam ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ