MENÜ

Twitch Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Adc Twitch İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends dünyasında pisliği ile ün salmış bir şampiyon varsa o da muhtemelen Twitch karakteridir. Fakat veba getiren bir fare olmasına rağmen bu şampiyonla oynamak oldukça eğlenceli ve zevklidir. Twitch karakterine dair tüm bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Twitch Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Adc Twitch İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends dünyasında pisliği ile ün salmış bir şampiyon varsa o da muhtemelen Twitch karakteridir. Fakat veba getiren bir fare olmasına rağmen bu şampiyonla oynamak oldukça eğlenceli ve zevklidir. Hatta oynayanların çoğu Twitch’den vazgeçemez hale gelir. Bakalım S11 yeni sezonda Twitch şampiyonunu oynamayı tercih edenleri neler bekliyor.

Haberin Devamı

Veba Getiren Twitch

Veba Getiren Twitch, bir Zaun faresi olarak dünyaya gelmiştir. En büyük tutkusu pislikler olan bu şampiyon pençelerini kirletmekten hiç çekinmez. Kimyasallarla güçlenmiş arbaletini Piltover'ın ışıltılı kalbine doğrultan bu şampiyon, üzerindeki şehirde yaşayan kişilerin ne kadar pis olduğunu kendilerine göstermeye ant içmiştir.

Twitch her zaman saklanmayı tercih eden biridir. Kuyu içerisinde dolaşıp durmadığı zamanlarda ise çöpleri karıştırır. Bu çöplerden kıymeti bilinmeyen ganimetleri ya da karnını doyurmak için küflü bir ekmek bulmaya çalışır.

Veba Getiren Twitch Oynanış Biçimi

Ölümcül Zehir pasif skili şampiyonun normal saldırılarında, rakibe bulaşarak 6 saniye boyunca hasar verir. Etki 6 kez daha birikebilir. Asgari en fazla 36, azami en fazla 216 gerçek hasar verir.

Haberin Devamı

Klavyeden Q yeteneği Pusu skili ile şampiyon 1.5 saniye hasar almadığında ya da 6 saniye sonra görünmezlik kazanır. Görünmez olduğu müddetçe %20 hareket hızı kazanır. Görünmezlikten çıktıktan sonra ise 5 saniyeliğine saldırı hızı kazanır.

Zehir Şişesi, klavyeden W yeteneği ise şampiyonun fırlatmış olduğu zehir şişesi bir alanda patlayarak biriken Ölümcül Zehir hedefleri 3 saniyeliğine yavaşlatır. Bulaştır skili klavye üzerinden E yeteneği ise Ölümcül Zehir’den etkilenenlere ve yanındaki tüm rakiplere fiziksel hasar verir. Ayrıca üzerinde zehir biriken rakiplere ekstra hasar verir.

Son olarak Zehir Salvosu klavyeden R yeteneği ise şampiyona 7 saniyeliğine 300 saldırı menzili verilir. Böylece saldırı gücü kazanır. Saldırı esnasında ise ardışık hedeflere en az %40 hasar verirken, aynı zamanda %20 daha az hasar verir.

Veba Getiren Twitch S11 Rün Dizilimi

Veba getiren pis bir fare olarak görülse de Twitch oldukça eğlenceli bir şampiyondur. Bu sezonda şampiyona eklenen yeni rünler;

İsabet

Ölümcül Tempo

Pratik Zeka

Efsane: Çeviklik

Son Darbe

Büyücülük

Bulut Pelerini

Yaklaşan Fırtına

+ %9 Saldırı Hızı

+ 10 Değişen Kuvvet

+ 5 Zırh

Veba Getiren Twitch S11 Yetenek Skilleri

Şampiyonun yetenek skilerine göz attığınızda zehir üzerine olduğunu görebilirsiniz. Takım arkadaşlarınız başa baş bir mücadele ederken siz de Twitch’i seçerek düşmanlarınızı zehirleyebilirsiniz. Twitch şampiyonun S11 yeni sezonda yetenek skilleri dağımı;

Haberin Devamı

Pusu: 2- 8- 10- 12- 13

Zehir Şişesi: 3- 14- 15- 17- 18

Bulaştır: 1- 4- 5- 7- 9

Zehir Salvosu: 6- 11- 16

Veba Getiren Twitch S11 Counter Pickler

Bu eğlenceli şampiyon Twitch’in hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığını bilmek de en az oynamak kadar önemlidir. Twitch'in karşısında zayıf kaldığı şampiyonlar ise;

Caitlyn

Corki

Draven

Jinx

Lee Sin

Veba Getiren Twitch Full Build S11 Eşya Dizilimi

Şifa: Dost şampiyonun can değerini 90 ile 345 arasında yeniler ve 1 saniyeliğine %30 hız verir.

Ölümsüz Kalkanyay

Mahvolmuş Kral’ın Kılıcı

Savaşçı Çizmeleri

Runaan'ın Kasırgası

Ebedi Kılıç

Fani Hatıratı

Veba Getiren Twitch Kostümleri

Sevilen şampiyonlardan biri olan Twitch karakterinin olması gerekenden çok kostümü vardır. S11’de yeni bir kostüm gelip gelmeyeceği ise şu an için belli değil. Şimdilik bu kostümlerle idare edilecek gibi duruyor;

Haberin Devamı

Klasik Kostüm

Suç Baronu Kostümü

Fareli Köy'den Kostümü

Orta Çağlı Kostümü

Vandal Kostümü

Soyguncu Kostümü

SSW Kostümü

Omega Timi Kostümü

Buz Kralı Kostümü

YORUM YAZ