MENÜ

‘Turun favorisi yok'

Yunanistan Ligi’nde haftayı 2-0’lık Atromitos galibiyetiyle kapatan Olympiakos, Arena’ya moralli gelecek. Perşembe günkü rövanşla ilgili konuşan rakibin hocası Vouzas, “İstanbul’daki mücadele öncesinde bir favorinin olmadığını söylemeliyim. Daha iyi olan turu geçecek” dedi.

‘Turun favorisi yok'

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu ilk maçında Beşiktaş’ı Georgios Karaiskakis Stadı’nda ağırlayan Olympiakos, sahasından 1-1’lik beraberlikle ayrılmış ve rövanş öncesinde avantajı Siyah-Beyazlılar’a kaptırmıştı.

Yunanistan temsilcisinin yeni teknik direktörü Vasilis Vouzas, perşembe günü Vodafone Arena’da oynayacakları ikinci maçla ilgili olarak dün ülke basınına açıklamalarda bulundu. Ligde haftayı 2-0’lık Atromitos galibiyetiyle kapatıp 3 maç sonra galip gelmelerinin kendilerine büyük moral verdiğini belirten Vouzas, “Beşiktaş’la oynayacağımız rövanş öncesinde bir favorinin olmadığını söylemeliyim. Evimizdeki maç 1-1 sona erdi ama karşılaşmanın ilk yarısında ortaya koyduğumuz oyunu gördünüz. Daha iyi olan takım turu geçecek ve umarım bu takım biz oluruz” ifadelerini kullandı.

‘Her maçın hikayesi başka’

Siyah- Beyazlılar’dan önce Osmanlıspor’u elediklerinin hatırlatılması üzerine de konuşan Vasilis Vouzas, “UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’tan önce Osmanlıspor’la karşılaşmıştık. Sahamızdaki karşılaşma berabere bitmiş ancak Türkiye’deki oyunda rakibimizi yenip tur atlamıştık. Her maçın kendine özel hikayesinin olduğu bir gerçek. Bu yüzden geçmişe değil geleceğe odaklanıp İstanbul’dan turla ayrılmak için çaba göstereceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ