MENÜ

Yunus Akgün: İyi bir test oldu

Macaristan karşısında 11'de sahaya çıkan milli futbolcumuz karşılaşmayı değerlendirdi. Genç oyuncu, "Müthiş mücadele ettik. İyi çalıştık. Kazanmak istiyorduk, kazanamadık ama iyi bir takıma karşı oynadık. İyi bir test oldu.

Sezon başında Galatasaray'dan İngiliz ekibi Leicester City'e kiralanan Yunus Akgün, A Milli Takım'ın Macaristan ile oynadığı hazırlık maçına 11'de başladı. Adana Demirspor'da da Vincenzo Montella ile çalışan ve kariyer zirvesi yaşayan 23 yaşındaki futbolcu dostluk maçında 76 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Maçın ardından konuşan Akgün şu ifadeleri kullandı:

Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Müthiş mücadele ettik. Macaristan son 20 maçta 3 yenilgi almıştı. 6 yıldır aynı hocayla çalışıyorlar. İyi bir takım. İyi çalıştık. Kazanmak istiyorduk, kazanamadık ama dediğim gibi iyi bir takıma karşı oynadık. Bizim için iyi bir test oldu. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederiz.

'İnşallah daha iyi olacağız'

"Çok kaliteli, genç bir takımız. Daha iyi olacağız. Analizlerimizi yapacağız. Kim oynarsa oynasın elinden geleni yapıyor. Çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu forma için her şeyi veriyoruz. Burada olmaktan çok mutluyuz. İnşallah daha iyi olacağız"

Yunus Akgün: İyi bir test oldu

YORUM YAZ