MENÜ

Vincenzo Montella: Öyle bir Türkiye göstereceğiz ki...

A Milli Takım'ın başında ilk sınavını EURO 2024 Elemeleri'nde Hırvatistan karşısında verecek olacak İtalyan teknik adam karşılaşma öncesinde çok iddialı konuştu. Milli gurur ve istekten bahseden Vincenzo Montella umut dolu ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Vincenzo Montella: Öyle bir Türkiye göstereceğiz ki...

A Milli Takımımız, Vincenzo Montella yönetiminde yarın ilk maçına çıkıyor. EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda lider Hırvatistan'la kozlarını paylaşacak olan Ay-Yıldızlılar'da tek hedef galibiyet... Bir maçı eksik olmasına rağmen averajla önümüzde liderlik koltuğunda oturan Hırvatlar'ı devirerek grupta yeniden zirveye yerleşmek isteyen Kırmızı-Beyazlılar, Osijek'te 3 puan dışında başka bir sonucu düşünmüyor.

Haberin Devamı

Vincenzo Montella: Öyle bir Türkiye göstereceğiz ki...

'Milli gurur ve isteğimizi sahaya yansıtacağız'

Zorlu mücadele öncesinde A Milli Takım Teknik Direktörümüz Montella basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Elindeki kadroya güvendiğini dile getiren İtalyan hoca, "Zorlu bir başlangıç gibi gözükse de ben oyuncularıma güveniyorum. Bizim kaliteli oyuncularımız var. Burada milli gururumuzu ve isteğimizi sahaya yansıtacağız. Biraz kısa bir süremiz olsa da oyuncularımıza sahada görmek istediklerimizi anlattım. Öyle bir Türkiye göstereceğiz ki; geçmişe nazaran daha farklı işler yapan ve sahada daha farklı duran bir Türkiye olacak" dedi.

'İtalya ve Türkiye kültürel olarak birbirine yakın'

Milli Takım'ın başında olduğu için çok mutlu olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Türkiye ve İtalya, tarihsel olarak dünyanın en büyük tarihine sahip ülkesi son bin yıla baktığınızda. Kültürel olarak da birbirine yakın ülkeler. İtalyan olarak tabii ki mutluyum ancak Türk Milli Takımı'nın başında olduğum için de çok çok mutluyum" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Vincenzo Montella: Öyle bir Türkiye göstereceğiz ki...

Montella sakatlığı nedeniyle Hırvatistan maçında görev yapamayacak Yusuf Sarı için de şu ifadeleri kullandı 👇

Yusuf Sarı çok istekli bir oyuncu ama bu maçta bizimle olmayacak. Bir sonraki maça onu yetiştirmek istiyoruz. Stoperde çok önemli 3 eksiğimiz var ama mevcut oyuncularımızla çok büyük bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.

'Sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum'

Montella diğer sakat isimler hakkında da, " 3 stoperimiz eksik, Arda Güler ve Mert Günok da eksik. Ama elimizde de onların yerini doldurabilecek oyuncularımız var. Sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum" açıklamasında bulundu.

Montella, Hırvatistan - Türkiye maçı sonrası konuştu: Kendimizi deneyeceğiz

Vincenzo Montella: Öyle bir Türkiye göstereceğiz ki...

YORUM YAZ