MENÜ

Kenan Karaman'ın golünü izle! (Almanya - Türkiye)

Kenan Karaman, attığı golle maçın skorunu belirledi... Almanya Milli Takımı ile Köln Stadyumu'nda özel maça çıkan A Milli Futbol Takımı, özellikle ikinci yarıda sergilediği futbolla izleyenlerden alkış aldı. Millilerde açılışı Ozan Tufan harika bir golle yaptı, Efecan Karaca devamını getirdi ve Kenan Karaman da tamamlayan isim oldu. Almanya karşısında 3-2 mağlup olan A Milli Takımımız, Kenan Karaman'ın 90+4'de kaydettiği golle maçtan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. İşte Kenan Karaman'ın Almanya karşısında kaydettiği gol...

Kenan Karaman'dan şık gol... Köln Stadyumu'nda Almanya Milli Takımı ile özel maça çıkan A Milli Futbol Takımı, özellikle ikinci yarıda sergilediği futbolla izleyenlerden alkış aldı.

Haberin Devamı

Millilerde açılışı Ozan Tufan harika bir golle yaptı, Efecan Karaca devamını getirdi ve Kenan Karaman da tamamlayan isim oldu.

İyi paslaşmayla ceza sahasına giren A Milli Takımımızda top Abdülkadir'in önünde kaldı. Genç yıldız, boş durumda olan Kenan Karaman'ı gördü. Kenan'ın şutunda top ağlarla buluştu ve müthiş maç 3-3'lük beraberlikle sona erdi.

İşte Kenan Karaman'ın 90+4'de kaydettiği gol...

YORUM YAZ