MENÜ

Türkiye'ye dönen A Milli Takım uçağı tedbir amaçlı Münih'e indi! Montella'nın kardeşi...

Dün akşam EURO 2024 Elemeleri Grup maçında Galler ile 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımını taşıyan uçak, Montella'nın kardeşinin rahatsızlanması üzerine Münih'e iniş yaptı. İlerleyen saatlerde yapılan açıklamada Emanuele Montella’nın durumunun iyi olduğu açıklandı.

Türkiye'ye dönen A Milli Takım uçağı tedbir amaçlı Münih'e indi! Montella'nın kardeşi...

A Milli Futbol Takımı'nı Cardiff’ten İstanbul’a taşıyan uçak, yolcular arasında bulunan teknik direktör Vincenzo Montella’nın ağabeyi Emanuele Montella’nın rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı’na iniş yaptı. 

Haberin Devamı

Hamit Altıntop ve Vincenzo Montella, E. Montella’nın detaylı muayenesine refakat etmek üzere, A Milli Takım doktoru ile birlikte uçaktan ayrıldı.

Konuyla alakalı TFF'den yapılan bilgilendirme şöyle;

A Millî Takım kafilesini Cardiff’ten İstanbul’a taşıyan uçak, yolcular arasında bulunan Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella’nın kardeşi Emanuele Montella’nın rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı’na iniş yapmıştır.

TFF Millî Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve Vincenzo Montella, E. Montella’nın detaylı muayenesine refakat etmek üzere, A Millî Takım doktoru ile birlikte uçaktan ayrılmıştır.

A Millî Takım uçağının İstanbul Havalimanı’na varış saati kesinleştiğinde gerekli duyuru yapılacaktır.'

Haberin Devamı

'DURUMU İYİ'

İlerleyen saatlerde yapılan açıklamada ise Emanuele Montella’nın durumunun iyi olduğu açıklandı. Yapılan ikinci açıklama şöyle;

Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella’nın kardeşi Emanuele Montella’nın sağlık durumu iyi olup, hastaneden taburcu edilmiştir. Bugün ikisi beraber Roma’ya yolculuk edecektir. TFF Millî Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop da bu sabah A Millî Takım doktorumuz ile birlikte Münih’ten İstanbul’a dönecektir.

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI YURDA DÖNDÜ
Milli Takım kafilesini Cardiff’ten İstanbul’a taşıyan uçak, yolcular arasında bulunan Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın ağabeyi Emanuele Montella’nın rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı’na iniş yapmıştı. Daha sonra Münih’ten hareket eden kafile, öğle saatlerinde İstanbul Havalimanı’na geldi.

Türkiyeye dönen A Milli Takım uçağı tedbir amaçlı Münihe indi Montellanın kardeşi...

YORUM YAZ