MENÜ

Türkiye'nin zafer gecesinde Konya'da büyük coşku!

Türkiye’nin, Euro 24 elemeleri D Grubu’nda dün akşam Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda Letonya’yı ağırladığı maça Kırmızı-Beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. 42 bin futbolsever, maçın başından sonuna kadar takıma büyük destek verip Almanya biletini doyasıya kutladı.

Türkiye'nin zafer gecesinde Konya'da büyük coşku!

Ay-Yıldızlılar’ın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu 7. maçında dün Konya’da Letonya ile karşılaştığı maçta Kırmızı-Beyazlılar takımı yalnız bırakmadı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Kılıçarslan Meydanı’nda kurulan etkinlik alanında vatandaşlar, milli maç öncesi düzenlenen etkinlikte penaltı ve dart atışı, şut çekimi, langırt, oyun konsolu gibi etkinliklerle vakit geçirdi. Etkinliklerde başarılı olanlara forma ve maç bileti hediye edildi. Etkinlik alanına gelen TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve eski Milli futbolculardan Hakan Ünsal, Semih Şentürk, Mehmet Aurelio ve Tuncay Şanlı söyleşiye katıldı. Etkinliğe gelen çocuklar, etkinlik alanında çok eğlendiklerini belirtti.

Haberin Devamı

Maç sonu bayram yeri...

A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7’nci maçında Letonya’yı Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda konuk ettiği maçta 42 bin kişilik statta tüm biletler tükendi, tribünler tıklım tıklım doldu. Maçın başından sonuna kadar Kırmızı-Beyazlılar’a büyük destek olan futbolseverler, mücadelenin Türkiye’nin üstünlüğüyle sonuçlanması ve Euro 24 biletinin alınması sonrası Konya’yı bayram yerine çevirdi.

Türkiyenin zafer gecesinde Konyada büyük coşku

YORUM YAZ