Türkiye'nin Andorra ilk 11'i
Andorra-Türkiye maçında ilk 11'ler belli oldu. Ay-Yıldızlılar, EURO 2020 elemelerindeki son sınavına Andorra karşısında çıkacak. Fazla forma şansı bulamayan oyuncular 11’de yer alması bekleniyor. Hedef, bugüne kadar gol bile yemediğimiz rakibimizi yenmek ve lider olarak finallere gitmek. Türkiye-Andorra maçı öncesi son dakika bilgileri haberimizde.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine gitmeyi garantileyen Türkiye, grubunda bu akşam son karşılaşmasına Andorra deplasmanında çıkıyor. Saat 22.45’teki mücadele Estadi Nacional Stadı’nda oynanacak ve TRT 1’den canlı olarak ekranlara geliyor. Fazla forma şansı bulamayan oyuncular 11'de yer alıyor. Uğurcan Çakır, Ahmed Kutucu, Enes Ünal, Ozan Kabak, Ömer Bayram, Nazım Sangare ilk 11'deler.
Haberin Devamı ›
ANDORRA-TÜRKİYE CANLI İZLE
ANDORRA-TÜRKİYE MAÇINA CANLI BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLA
Andorra-Türkiye 11'ler
Andorra: Gomes, Martinez, Vales, Rebes, Lima, Clemente, Alaez, Nicolas, Alex Martinez, Cervos, Llovera
Türkiye: Uğurcan Çakır, Nazım Sangare, Merih Demiral, Ozan Kabak, Ömer Bayram, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Ahmed Kutucu, Enes Ünal
Hedef lider olmak!
Sahaya mutlak kazanmak için çıkacak Ay-Yıldızlılar, Andorra ile bugüne kadar 3 kez karşılaştı ve hepsinden de galibiyetle ayrılırken, hiç gol yemedi. Milliler, rakibini EURO 2020 elemelerinde sahasında 1-0, 2014 Dünya Kupası elemelerinde de 5-0 ve 2-0’lık (d) sonuçlar la devirmeyi başarmıştı. Hedefimiz bu akşam da Andorra’yı yenmek ve Arnavutluk'tan gelecek güzel bir haberle de lider olarak finallerin yolunu tutmak olacak.
ANDORRA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN
Haberin Devamı ›
Türkiye Andorra karşılaşması 17 Kasım Pazar günü oynanacak. EURO2020 grup eleme maçları böylece son bulacak.
ANDORRA TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA
Türkiye Andorda EURO2020 Grup mücadalesi Türkiye saati ile 22.45'te oynanacak.
ANDORRA TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA
Andorra Türkiye grup eleme maçı A Milli Takım'ın EURO2020 grup maçlarının resmi yayıncısı olan TRT 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.
ANDORRA TÜRKİYE MAÇININ HAKEMİ KİM
Andorra Türkiye maçında Türk futbolseverlerin çok da yakından tanımadığı isim düdük çalacak. Mücadeleyi Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak'ın yarımcılıklarını aynı ülkeden Tomas Somolani ve Branislav Hancko yapacak. Dördüncü hakem ise Peter Kralovic.
A MİLLİ TAKIM ADAY KADRO
Milli takımda, Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz, Cengiz Ünder, Cenk Tosun, Çağlar Söyüncü, Efecan Karaca, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir ve Mert Günok aday kadrodan çıkarılmış, bu isimlerin yerine Ümit Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Ahmed Kutucu, Berkay Özcan, Güven Yalçın ve Mert Müldür, kadroya alınmıştı.
A Milli Takım'ın Andorra maçı aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Kaleci: Sinan Bolat (Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır (Fenerbahçe)
Defans: Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Mert Çetin (Roma), Umut Meraş (Le Havre), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Mert Müldür (Rapid Wien)
Haberin Devamı ›
Orta saha: Deniz Türüç, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Yusuf Yazıcı (Lille), Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Ömer Bayram (Galatasaray), Ahmed Kutucu (Schalke 04), Berkay Özcan (Medipol Başakşehir)
Forvet: Enes Ünal (Real Valladolid), Güven Yalçın (Beşiktaş)
Maçların programı
Elemelerin son haftasında A, B ve H gruplarında yarın oynanacak 7 maçın programı (TSİ) şöyle:
A Grubu
20.00 Bulgaristan-Çekya
20.00 Kosova-İngiltere
B Grubu
17.00 Sırbistan-Ukrayna
17.00 Lüksemburg-Portekiz
H Grubu
22.45 Arnavutluk-Fransa
22.45 Andorra-Türkiye
22.45 Moldova-İzlanda