MENÜ

Türkiye Karadağ maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda? Türkiye Milli Futbol Takımı

Türkiye Karadağ maçı EURO 2016 hazırlıkları öncesi Ay-Yıldızlıların oynayacağı ikinci hazırlık karşılaşması. İngiltere Türkiye maçından 1 hafta sonra Antalya'da oynanacak 90 dakika Türkiye Milli Futbol Takımı'nın kadrosunu da şeklilendirmesi için Fatih Terim'e fikir verecek. Peki Türkiye Karadağ maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte mücadelenin detayları.

Türkiye Karadağ maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda? Türkiye Milli Futbol Takımı

Türkiye Karadağ maçı A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası öncesinde en önemli karşılaşmalarından biri olacak. Türkiye Milli Futbol Takımı, Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016 öncesinde Karadağ ile hazırlık maçına çıkacak.

MAÇIN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI!

A Milli Takım, UEFA EURO 2016 hazırlıkları kapsamında 29 Mayıs Pazar günü Karadağ ile Antalya'da bir hazırlık maçı oynayacak. Antalya Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 20.45'te başlayacak. Türkiye Karadağ karşılaşması ATV'den naklen şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Çağlar Söyüncü: Bekle beni Fransa

A Milli Takımımımız Karadağ ile tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek.

Karadağ maçının biletleri 23 Nisan Cumartesi sabahı satışa çıkacak. İlk 3 gün Milli Takım Taraftar Kulübü üyelerine öncelikli bilet satışı yapılacak. Bilet kalması durumunda bilet satışı bilet.tff.org adresi üzerinden devam edecek.

İngiltere - Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman? İngiltere Türkiye muhtemel 11

Bilet fiyatları şöyle belirlendi:

Birinci Kategori: 50 TL
İkinci Kategori: 30 TL
Üçüncü Kategori: 15 TL
Dördüncü Kategori: 10 TL

Türkiye Euro 2016 Fransa kadrosu

UEFA EURO 2016 hazırlıkları çerçevesinde A Milli Takımımızın oynayacağı tüm müsabakalar şöyle:

22 Mayıs 2016 İngiltere-Türkiye Manchester/İngiltere
29 Mayıs 2016 Türkiye-Karadağ Antalya/Türkiye
5 Haziran 2016 Slovenya-Türkiye Ljubljana/Slovenya

A Milli Takımımızın detaylı kamp ve seyahat programı önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacak.

MUHTEMEL 11'LER;

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener Özbayraktar, Semih Kaya, Ahmet Çalık, Caner Erkin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Arda Turan, Cenk Tosun
KARADAĞ: Poleksic, Sofranovic, Basa, Tomasevic, Simic, Grbic, Jankovic, Bakic, Kascelan,Vucinic, Jovetic
HAKEM: Daniel Siebert (ALM)
STAT: Antalya Arena

En büyük silahı Jovetic

Kontatak ve rakibini oynatmamayı seven Karadağ karşısında A Milliler’e çok iş düşecek. Terim’in gözüne girmeye çalışacak yıldızlarımızı Vucinic’li Joveticli Karadağ karşısında çok zor bir prova bekliyor.

Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası kapsamında Antalya’da konuk edeceğimiz Karadağ, turnuvaya az bir zaman kala teknik patron Fatih Terim’in 31 Mayıs’ta açıklayacağı 23 kişilik kupa kadrosunu belirlemek açısından büyük referans olacak. Karşılaşmada İngiltere maçında forma şansı bulamayan oyuncuların da süre alması beklenirken, milli yıldızlarımızı tahmin edilenin aksine zorlu bir rakip bekliyor. Sırbistan’dan ayrıldıktan sonra Avrupa futbolunda atağa kalkan Karadağ’ın kadrosunda Sırp ekolünden önemli yıldızlar bulunuyor.

Grbic ve Simic’i tanıyoruz

Avrupa Şampiyonası Elemeri’nde Avusturya, Rusya ve İsveç gibi güçlü ülkelerin grubunda kupa vizesini zorlasa da alamayan Karadağ’ın kadrosunda İnter’den Jovetic, bir dönem Juventus’ta forma giyen Vucinic gibi yıldız oyuncular yer alıyor.

Takımda ayrıca Akhisar Belediyespor’dan Petar Grbic ve Kayserispor’dan Simic de var. Güçlü ülkelere karşı en büyük silahı kontratak futbolunu iyi bir şekilde kullanan Karadağ, rakibini oynatmamak için de elinden geleni yapıyor. Karadağ MillÓ Takımı, 63 yaşındaki Ljubisa Tumbakovic’e emanet.

Tumbakovic’in elinde, katıldığı dört eleme grubunda oynadığı 38 maçtan 11 galibiyet, 14 beraberlik, 13 yenilgiyle ayrılan, attığı 44 gole karşılık 51 gol yiyen bir takım bulunuyor.

Fatih Terim’le 122. randevu

Türkiye’nin yarın Antalya’da Karadağ ile yapacağı özel maç, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in 122. milli sınavı olacak. A Milliler, Terim yönetiminde çıktığı 121 maçta 62 galibiyet aldı. Terim’in saha kenarında yönettiği maçlarda 30 kez berabere kalan Ay-Yıldızlılar, 29 kez de mağlup oldu. Bu karşılaşmalarda 184 gol atan milliler, kalesinde ise 128 gol gördü.

Milliler 94. galibiyet peşinde

Hazırlık maçında Karadağ ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı’nın 93 yıllık tarihinde oynadığı toplam 535 maç içinde 256’sını özel karşılaşmalar oluşturdu. Milliler özel karşılaşmalarda 93 galibiyet ve 67 beraberlik aldı, 96 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, bu müsabakalarda 327 gol atıp kalesinde 373 gol gördü.







Haberin Devamı
YORUM YAZ