MENÜ

TFF resmen açıkladı! Sözleşmesi feshedildi

TFF, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun zemin bakımını yapan firma ile sözleşmenin feshedildiğini duyurdu.

TFF resmen açıkladı! Sözleşmesi feshedildi

Süper Lig'de 3. haftanın erteleme maçında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda İstanbulspor ile Galatasaray karşı karşıya gelmişti. Süper Lig mücadelesinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun zemini tartışma konusu olmuştu. Sahanın kötü olan bölgelerine yeşil boya sürüldüğü gözlemlenirken bazı futbolcuların formaları yeşile boyanmıştı.

Haberin Devamı

Olimpiyat Stadyumu’nda Şampiyonlar Ligi finali sonrasında zeminin bakımsız kaldığı belirtildi. Futbolcuların zeminle ilgili şikayetleri mücadele esnasında kameralara da yansıdı. Galatasaray Kulübü, futbolcuların formalarının ve saçlarının yeşile boyanmasının ardından ilginç bir mesaj paylaştı. Sarı Kırmızılılar, İngilizce hesabından, “Küçük bir not: Bugün yeşil forma giymiyoruz” ifadelerini kullandı.

TFF resmen açıkladı Sözleşmesi feshedildi

Türkiye Futbol Federasyonu, dün akşam Trendyol Süper Lig'de oynanan erteleme maçının oynandığı  Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun zemin bakımını yapan firma ile sözleşmenin feshedildiğini duyurdu.

TFF'den yapılan açıklama şöyle;

Trendyol Süper Lig'de 26 Eylül 2023 tarihinde İstanbulspor A.Ş. ile Galatasaray A.Ş. arasında oynanan 3. hafta erteleme müsabakası esnasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saha bakım konularında eksiklikler ve yetersizlikler gözlenmiştir. Bu olumsuzluklar nedeniyle ilgili firma ile yürütülen saha bakım sözleşmesinin 28 Eylül 2023 tarihi itibariyle feshine karar verilmiştir.

Haberin Devamı

TFF resmen açıkladı Sözleşmesi feshedildi

YORUM YAZ