MENÜ

Tatlı hayat!

Şükrü Hanedan... Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Sorumlusu... Terim ile göreve geldi. Ancak tecrübeli teknik adamın gitmesine rağmen o hâlâ işinin başında ve aylık 17 bin TL maaş alıyor.

Tatlı hayat!

A Milli Takım’da teknik direktör konusundaki belirsizlik sürerken, Futbol Federasyonu bünyesinde skandallar yaşanmaya devam ediyor. Ermenistan maçının ardından resmen görevinden istifa eden Fatih Terim’in ekibinde yer alan Müfit Erkasap, Oğuz Çetin ve Metin Tekin de görevlerinden ayrılmışlardı. Ancak Terim’in İtalya macerası sırasında yanında olan ve tecrübeli çalıştırıcı ile 2005 yılından itibaren Ay-Yıldızlı ekipte çalışmaya başlayan Şükrü Hanedan ise hâlâ işinin başında. Aylık 17 bin TL maaş aldığı belirtilen Hanedan, milli takımda yaşanan bu boşluktan istifade edercesine görevine devam etmeyi sürdürüyor.

Haberin Devamı

2005’te de prim iddiası ortaya atılmıştı
Fiorentina ve Milan’da deneyimli teknik adamın tercümanlığını yapan Şükrü Hanedan hakkında 2005 yılında da ilginç bir iddia ortaya atılmıştı. O dönem Ay-Yıldızlı ekip, Dünya Kupası’na gidememesine karşın Danimarka (2-2), Ukrayna (1-0) ve Arnavutluk (1-0) maçlarından çıkardığı 7 puan nedeniyle prim almıştı. Ancak oyuncular ve teknik heyetin yanısıra Şükrü Hanedan ile birlikte İdari Koordinatör Cezmi Turhan’a 45’er bin TL, Terim’in sekreteri Aylin Sungur’a da 35 bin TL prim ödendiği öne sürülmüştü. Federasyonun, önümüzdeki günlerde Şükrü Hanedan ile yola devam edip etmeme konusunda nasıl bir tavır takınacağı büyük merak konusu...

YORUM YAZ