MENÜ

Stefan Kuntz'dan Vincenzo Montella'ya gönderme: Halefim...

A Milli Futbol Takımımız, özel maçta 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahibi Almanya ile Berlin Ollimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev mücadele öncesi, Vincenzo Montella'dan önce Ay-yıldızlı ekibimizi çalıştıran Stefan Kuntz, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Stefan Kuntz'dan Vincenzo Montella'ya gönderme: Halefim...

A Milli Takımı, Vincenzo Montella'dan önce çalıştıran Alman teknik adam Stefan Kuntz, Almanya ile Türkiye arasında oynanacak özel maç öncesi ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'AYRILIĞIN AÇTIĞI DERİ YARA HALA ÇOK TAZE'

Alman basını, Kuntz'un Türkiye ile yollarının ayrılması hakkında; "Ayrılığın açtığı derin yara hala çok taze ve onu çok üzüyor. Kuntz, Almanya maçında Türk takımının başında sahaya çıkmasını 'Çok özel bir şey olurdu' diye tanımladı" ifadeleri kullanıldı.

Stefan Kuntzdan Vincenzo Montellaya gönderme: Halefim...

'ACI VERİCİYDİ'

61 yaşındaki teknik adam Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Kicker'a verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı: "Ayrılıktan kısa bir süre sonra takımın neredeyse hiç değişmemiş bir kadroyla 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılması duygusal açıdan acı vericiydi."

'SON FİYASKO ARDA GÜLER'

KUNTZ'DAN MONTELLA'YA GÖNDERME

Stefan Kuntz, Ay-yıldızlıların, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmeye hak kazandığı maçlarda oynayan oyuncuların çoğunun kendi kadrosu olduğunu söyleyerek, "Halefim çok az değişiklik yaptı" diye konuştu.

Haberin Devamı

Stefan Kuntzdan Vincenzo Montellaya gönderme: Halefim...

'KENDİ ADAMLARINI GETİRECEKLERİ AÇIKTI'

Almanya ile özel bir maç oynama fikrinin kendisine ait olduğunu söyleyen Kuntz, Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi hakkında ise, "Beni işe alan yönetim kurulu ayrıldıktan sonra yeni yönetimin kendi adamlarını getireceği açıktı" ifadelerini kullandı.

MAÇA GİTMEYECEK

Eylül 2021 ile Eylül 2023 tarihleri arasına Türkiye'yi çalıştıran Alman teknik adam, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi stadyumdan takip etmeyecek. Kuntz karşılaşmayı evinde televizyondan izlemeyi tercih etti.

Stefan Kuntzdan Vincenzo Montellaya gönderme: Halefim...

YORUM YAZ