MENÜ

Stefan Kuntz'dan Almanya'ya Can Uzun eleştirisi! 'Sunamayacağınız bir şey'

Türkiye Milli Takımı'nın eski hocası Stefan Kuntz, Alman basınına Can Uzun hakkında konuştu. Alman teknik direktör, ülkesini eleştirmekten çekinmedi. İşte detaylar...

Stefan Kuntz'dan Almanya'ya Can Uzun eleştirisi! 'Sunamayacağınız bir şey'

A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü ve Stefan Kuntz, Alman basınına Can Uzun'la ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Alman hoca Kuntz, Alman Futbol Federasyonu'na tabancı kökenli oyuncuların milli takıma kazandırılması konusunda dezavantajlı olduğunu vurguladı. Kuntz, Almanya'daki yabancı kökenli oyuncuların daha genç yaşta milli takıma çağrıldığı Türkiye'ye seçmesini örnek gösterdi. 

Stefan Kuntzdan Almanyaya Can Uzun eleştirisi Sunamayacağınız bir şey

KUNZ: 'SUNAMAYACAĞINIZ BİR ŞEY'

Stefan Kuntz, "Avrupa Şampiyonası elemelerinde veya Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım'da oynama şansı, bir Alman milli antrenörü veya DFB'den sorumlu kişi olarak sizin şu anda pek çok genç oyuncuya sunamayacağınız bir şey.'' ifadelerini kullandı.

Stefan Kuntzdan Almanyaya Can Uzun eleştirisi Sunamayacağınız bir şey

CAN UZUN'U ÖRNEK GÖSTERDİ

Alman teknik direktör; Can Uzun'u örnek göstererek ülkesini genç oyuncuları milli takıma kazandırması konusunda eleştirdi. Kuntz şöyle konuştu: 

Oyuncular belirli bir yaşa ulaştıklarında, diğer ulusların genç oyuncuları genellikle A Milli Takım'da çok daha erken oynama şansına sahip oluyor. Oyuncular da çoğunlukla daha kolay yolu seçiyorlar. İşlerin daha hızlı yürüdüğü, şöhretin neredeyse aynı derecede büyük olduğu yere gidiyorlar.

YORUM YAZ