MENÜ

Semih Kılıçsoy'un menajeri Murat Teber'den iddialara yanıt!

A Milli Takımımızın kadrosundan Ümit Milli Takımımızın kadrosuna gönderilen Semih Kılıçsoy'un menajeri Murat Teber, son dönemde ortaya atılan iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Semih Kılıçsoy'un menajeri Murat Teber'den iddialara yanıt!

Semih Kılıçsoy’un menajeri Murat Teber, genç yıldızın A Milli Takım’a davet edilmesinin ardından Ümit Milli Takım’a gönderilmesiyle ilgili olarak son dönemde ortaya atılan iddialarla ilgili olarak açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Teber, “Yaşanan süreçte özellikle sosyal medya üzerinden; oyuncu - Milli Takım yetkilileri - menajer ilişkisi ile ilgili gerçek dışı yorum ve değerlendirmelerin yapıldığını üzülerek izliyoruz. Temsicisi olduğumuz oyuncumuza bu yönde herhangi bir telkin veya yönlendirme olmamıştır. Milli Takımlar hepimizin Milli Takımı olup bu tür asılsız ifade ve yakıştırmalar, Milli Takımımıza ve yöneticilerine haksız bir şekilde zarar vermekte olup menajer ilişkisi ile ilgili tüm yorum ve değerlendirmelere itibar edilmemesi önemlidir. Milli Takımlarımızı ve evlatlarımızı keyifle izleyelim, onlara başarılar dileyelim” dedi.

 

Semih Kılıçsoyun menajeri Murat Teberden iddialara yanıt

YORUM YAZ