MENÜ

ÖZEL | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Montella'ya ilk şartım...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, muhabirimiz Orhan Yıldırım’a konuştu. Büyükekşi, A Milli Takım'ın başına geçen Vincenzo Montella ile ilgili önemli bir bilgi verdi. İşte detaylar...

ÖZEL | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Montella'ya ilk şartım...

A Milli Futbol Takımımızda beklenen olmuş, imzayı attığı günden bu yana eleştirilerin odağında olan Stefan Kuntz ile yollar ayrılmıştı. Son olarak EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan beraberliği yaşayan, ardından da hazırlık maçında Japonya'ya kaybeden Ay-Yıldızlılar'da bu sonuçların ardından fatura Stefan Kuntz'a kesilmişti.

Haberin Devamı

ÖZEL | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Montellaya ilk şartım...

3 yıllık imza

Hemen ardından da yeni teknik direktör resmen açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu, göreve Vincenzo Montella’nın getirildiğini duyurdu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan resmi açıklamada İtalyan hocayla 3 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Önceki gün de başarılı çalıştırıcı için Riva'da imza töreni düzenlendi.

ÖZEL | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Montellaya ilk şartım...

'Ülkeyi karış karış dolaşacak'

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de Montella’nın imza töreni sonrasında FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, “Kuntz; iki senede toplasan 2 ay burada kalmamıştır. Bu nedenle Montella’ya ilk şartım, sürekli burada ikamet etmesi oldu. Ülkeyi karış karış dolaşacak. Antep’e başkan oldum stada geçtim. Beşiktaş ile ilk maçımız. Başkanı olduğum kadrodan kimseyi tanımıyorum. Elimdeki listeye bakıyorum, mesela 9 numaralı oyuncunun adı ne diye. İşte bu örnekte olduğu gibi Montella her ligi ezbere bilmeli. Ümitleri de bu yüzden kendisine bağladık” dedi.

Haberin Devamı

YILDIZ OYUNCUYA 3 KATI MAAŞ!

‘Hazırlıklarımız sürüyor’

Büyükekşi sözlerini şöyle noktaladı: “İtalya ile ortaklaşa finallere talip olduk malumunuz. Bu işe tamam gözü ile bakıyoruz. Gerek biz, gerek ise İtalya federasyonu bu şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Bu anlamda, hocamızın aynı ülkeden olması olumlu gelişme.”

FANATİK ÖZEL / Orhan Yıldırım

YORUM YAZ