MENÜ

Montella'dan Milli takım açıklaması! Dikkat çeken detay

A Milli Futbol Takımı'nda yeni teknik direktör için karar verilmek üzere... Bugün Riva'da toplanıp kararını verecek olan Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, Stefan Kuntz'u yarın için İstanbul'a davet etti. Alman hocayla fesih işlemleri görüşülecek. Daha sonra da yeni teknik direktör açıklanacak. TFF, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörünü açıklamaya hazırlanırken, dünyaca ünlü hoca A Milli Takım'ı açıkladı.

Montella'dan Milli takım açıklaması! Dikkat çeken detay

A Milli Futbol Takımı'nda yeni teknik direktör çalışmalarında flaş gelişmeler yaşanıyor...Bugün Riva'da toplanıp kararını verecek olan Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, Stefan Kuntz'u yarın için İstanbul'a davet etti. Alman hocayla fesih işlemleri görüşülecek. Daha sonra da yeni teknik direktör açıklanacak. TFF, Milli Takım'ın yeni teknik direktörünü açıklamaya hazırlanırken, dünyaca ünkü hoca Milli Takım'ı açıkladı. İşte o isim ve tüm detaylar...

Haberin Devamı

DİREKT KATILIM HAKKI GELİYOR

KUNTZ'LA YOLLAR AYRILIYOR

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü için geri sayım sona ermek üzere. Bugün Riva'da toplanıp kararını verecek olan Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, Stefan Kuntz'u yarın için İstanbul'a davet etti. Alman hocayla fesih işlemleri görüşülecek. Daha sonra da yeni teknik direktör açıklanacak.

Montelladan Milli takım açıklaması Dikkat çeken detay

TFF'nin şu anda görüştüğü üç isimle ilgili durum şöyle:

ABDULLAH AVCI: Listedeki favori aday durumunda. Daha önce de Milli Takım'da görev yapmış bir hoca. Eğer yerli bir teknik direktöre görev verilmesi kararlaştırılırsa bu isim Avcı olacak. Kasım 2011-Ağustos 2013 döneminde A Milli Takım'ı çalıştıran Abdullah Avcı, 18 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyet aldı.

Montelladan Milli takım açıklaması Dikkat çeken detay

VINCENZO MONTELLA: İtalyan medyasına göre kendisiyle görüşme yapıldı. Düşünmek için de 2 gün süre istedi. Göreve sıcak bakıyor. Adana'da çok sevildi. Hakan Çalhanoğlu'nu Milan'a transfer eden eski hocası olması da onu avantajlı kılıyor. 2 yıl çalıştırdığı ve 76 karşılaşmaya çıktığı Adana Demirspor'da çok sevilen Montella, şu anda boşta.

Haberin Devamı

Montelladan Milli takım açıklaması Dikkat çeken detay

JOACHIM LÖW: Büyük bir marka. 2004 yılında Almanya A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Jürgen Klinsmann'ın yardımcısı olarak göreve başlamış ve 2006'da Klinsmann'ın yerine milli takımın başına geçmişti. Sonrasında 15 yıl hocalık yaptı. 198 maçta Alman Milli Takımı'nın başında bulunan Löw, 2014'te Brezilya'nın ev sahipliğinde düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşadı. Federasyon, kendisine teklif götürdü ancak kabul etmedi. 15 yıl aralıksız çalıştırdığı Almanya Milli Takımı ile 2014'te Dünya Kupası'nı kaldıran Joachim Löw, Temmuz 2021'de görevden ayrıldı.

Montelladan Milli takım açıklaması Dikkat çeken detay

GURUR DUYARIM

Adana Demirspor'daki görevini bırakan ve şu anda boşta olan Vincenzo Montella'ya Türk Milli Takımı için teklif alıp almadığı soruları üzerine İtalyan teknik adam çok kısa bir yanıt verdi: "Size bir detay vermem mümkün değil. Ancak şunu söyleyebilirim, böyle bir görevden dolayı gurur duyarım." Mesajın sonunda ise "İnşallah" ifadesini kullan İtalyan teknik adamın yaptığı vurgu dikkat çekiciydi.

Haberin Devamı

Montelladan Milli takım açıklaması Dikkat çeken detay

Başarılı çalıştırıcı, Adana Demirspor ile çıktığı 76 resmi mücadelede maç başına 1.72 puan ortalaması yakaladı.

Montelladan Milli takım açıklaması Dikkat çeken detay

 

YORUM YAZ