MENÜ

Milli yıldızımıza dev talip, dev rakam!

Avrupa'da boy gösteren futbolcularımız ülkemizi gururlandırırken transfer sezonunun açılmasına da sayılı günler kala dedikodular çıkmaya başladı. Çağlar Söyüncü'nün, Atletico Madrid'e imza atması artık an meselesiyken bir başka milli yıldızımın da dev bonservis bedeliyle bir başka Avrupa devine gidebileceği iddia edildi. İşte detaylar....

Milli yıldızımıza dev talip, dev rakam!

İngiltere ekibi Leicester City ile sözleşmesi sezon sonu bitecek Çağlar Söyüncü takımdan ayrılmaya hazırlanıyor... Bu sezon Premier Lig'de sadece 7 maçta süre bulan Milli futbolcu Leicester'de forma şansı bulmakta zorlanıyor. Ada ekibiyle yeni kontrat imzalamaya sıcak bakmadığı için geri plana düşen tecrübeli oyuncunun yeni rotası da kesinleşmese de büyük oranda belli oldu.

Haberin Devamı

Milli yıldızımıza dev talip, dev rakam

Yeni takımı Atletico

Hem İngiliz hem de İspanyol basını, 26 yaşındaki futbolcumuzun Atletico Madrid'le prensip anlaşmasına vardığını yazdı. Hatta bazı kaynaklar Ocak ayında imzaların atıldığını dahi iddia etti. Çağlar'ın yeni takımının Madrid temsilcisi olması beklenirken bir diğer milli yıldızımıza da bir başka Avrupa devi talip oldu.

Milli yıldızımıza dev talip, dev rakam

Dev kulüpler takip ediyor

İspanya La Liga'da ülkemizi başarıyla temsil eden Enes Ünal, burada attığı gollerle harika bir performans göstermesine rağmen, takımıyla küme düşmeme mücadelesi veriyor. 2020 yılından beri Getafe'de forma giyen Enes'in durumunu, dev kulüplerin yakından takip ettikleri öğrenildi.

Milli yıldızımıza dev talip, dev rakam

Benfica istiyor

Milli futbolcumuzun, kulübüyle sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Mavi-Beyazlılar'ın küme düşmesi durumunda, Enes'i elinde tutmasının imkansız olduğu konuşuluyor. Daha önce Enes için Portekiz basını, Benfica'nın ciddi şekilde ilgilendiğini yazmıştı.

Haberin Devamı

Milli yıldızımıza dev talip, dev rakam

Juventus da ciddi talip

26 yaşındaki forvetle ilgili İspanyol basınında da transfer haberleri çıkmaya devam ediyor. Enes için son olarak İtalyan devi Juventus'un harekete geçtiği ve yaklaşık 30 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkarmaya hazır olduğu belirtildi. Ayrıca yıldız futbolcunun, tıpkı kendisi gibi bu sezon gollerine devam eden ve küme düşme potasındaki takımlardan Espanyol'da oynayan Joselu ile birlikte, büyük takımların hücum hattında alternatif olabileceği de konuşuluyor. İspanya'daki Fichajes Gazetesi, Milli oyuncumuzun, Joselu ile birlikte Real Madrid, Barcelona ve Atletico Madrid gibi takımların kadrosunda yer alabilme ihtimalinin olduğunu vurguladı.

Milli yıldızımıza dev talip, dev rakam

Çağlar Söyüncü'nün Hayali

YORUM YAZ