MENÜ

Milli Takımın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, Fenerbahçe maçında

Stefan Kuntz’la yollarını ayıran Ay-Yıldızlı ekibimizde yeni hoca Vincenzo Montella oldu. TFF, İtalyan hocayı resmen açıklarken Montella da ayağının tozuyla Fenerbahçe-Nordsjaelland maçını tribünden izledi.

Milli Takımın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, Fenerbahçe maçında

A Milli Futbol Takımımızda yeni teknik direktör resmen açıklandı. Stefan Kuntz ile yollarını ayıran Türkiye Futbol Federasyonu, göreve Vincenzo Montella’nın getirildiğini açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan resmi açıklamada Vincenzo Montella ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. TFF’nin açıklamasının devamında imza töreninin detaylarına da yer verildi. İtalyan hocanın imza töreninin TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde 27 Eylül Cuma günü saat 14.00’te yapılacağı açıklandı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Öte yandan Montella ayağının tozuyla da görevine başladı. Riva’daki tesisleri gezen başarılı hoca, Fenerbahçe’nin Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda Danimarka ekibi Nordsjaelland ile oynadığı UEFA Avrupa Konferans Ligi karşılaşmasını yerinde izledi. Böylece Montella, Fenerbahçe maçıyla A Milli Takımımız için oyuncu izlemelerine başladı. Mücadeleyi; Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile A Milli Takım’ın yeni hocası Montella birlikte takip etti.

 

Milli Takımın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, Fenerbahçe maçında

YORUM YAZ