MENÜ

Milli Takım'da yeni hedef Norveç

G Grubu ilk maçında favoriler arasında yer alan Hollanda’yı 4-2’lik skorla deviren Milli Takım, sıradaki maçına Erling Haaland’ın formasını giydiği Norveç karşısında çıkacak. Milliler, şimdiden İspanya’nın Malaga şehrinde oynanacak maçı da kazanıp 2’de 2 yapmayı hedefliyor

Milli Takım'da yeni hedef Norveç

Dünya Kupası Elemeleri’ne 4-2’lik Hollanda galibiyetiyle başlayan Ay-Yıldızlılar, G Grubu’ndaki sıradaki maçına cumartesi günü Norveç karşısında çıkacak. A Milli Takımımız, Norveç hükümetinin yeni tip koronavirüs kararları nedeniyle, bu ülkeyle olan maçını İspanya’nın Malaga kentinde oynayacak. Milli takım kafilesi, Norveç karşılaşması için yarın İstanbul Havalimanı’ndan Türk Hava Yolları’na ait uçakla Malaga’ya yolculuk edecek. Teknik direktör Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, aynı gün TSİ 19.30’da La Rosaleda Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek. Norveç maçı öncesindeki son çalışma ise TSİ 20.00’de bu statta gerçekleştirilecek. La Rosaleda Stadı’nda Cumartesi günü oynanacak Norveç-Türkiye karşılaşması, saat 20.00’de başlayacak ve TRT 1’den canlı yayımlanacak.

Haberin Devamı

Odeagaard sakatlandı

Norveç elemelerdeki ilk maçını dün akşam grubun zayıf halkası Cebelitarık deplasmanında oynadı. Favori çıktığı karşılaşmada Vikingler farklı kazandı, ancak orta sahanın önemli ismi Odeagaard'ı kaybetti. Yıldız ismi Erling Haaland'ın 62 dakika oyunda kalıp skor üretemediği maçta 43'te eski Trabzonsporlu Sörloth'un golüyle öne geçen Norveç, 45'te Thorstvedt ile farkı ikiye çıkardı: 0-2. Jonas Svensson da 57'de skoru belirledi: 0-3. Konuk ekibin önemli silahlarından Martin Odegaard ise sakatlandığı için maçı tamamlayamadı. Ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle devre arasında oyundan çıkmak zorunda kalan Real'in devre arasında Arsenal'e kiraladığı genç oyuncunun Türkiye'ye karşı forma giymesi zor gözüküyor.

YORUM YAZ