MENÜ

Milli Takım'da Montella'dan itiraf! 'Şu an dünyanın en mutlu hocasıyım!'

Vincenzo Montella yönetiminde, Letonya'yı 4-0 yenen Türkiye, EURO 2024 biletini almaya hak kazandı. Mücadelenin ardından konuşan İtalyan hoca, çok gururlu olduğunun altını çizdi.

Milli Takım'da Montella'dan itiraf! 'Şu an dünyanın en mutlu hocasıyım!'

Vincenzo Montella yönetiminde, Letonya'yı 4-0 yenen Türkiye, EURO 2024 biletini kaptı. Mücadelenin ardından konuşan İtalyan hoca, çok gururlu olduğunu söylerken birincilik için mücadele vereceklerini ifade etti.

Haberin Devamı

İşte Türkiye Milli Takımı'nın hocası Montella'nın açıklamaları: 

"Türkiye'nin hocası olmaktan gurur duyuyorum. Futbolcularımız bu hafta her şeyini bana teslim etti,. Onların hocası olmaktan gururluyum. Bu galibiyetten mutluyum. Almanya'ya gitmek de beni aşırı gururlandırıyor. Şimdi birincilik için mücadelemizi verebiliriz."

Hoca olarak iletişim konusunda geliştiğimi hissediyorum. Daha iyi bir noktaya geldim. Bir birliktelik yakaladık ve sonucu futbolcular aldı. Şu an dünyanın en mutlu hocası olabilirim. En iyi şekilde hazırlanacağız. EURO 2024'te en iyisini yapmak istiyoruz. Coşkulu, mutlu olacağız. Hepimiz hak ettik. Önümüzdeki günlerde Avrupa Şampiyonası'na hazırlanacağız.

Montella, Türkiye - Letonya maçı sonrası konuştu: Çok özel bir gurur yaşıyorum

Milli Takımda Montelladan itiraf Şu an dünyanın en mutlu hocasıyım

YORUM YAZ