MENÜ

Milli Takım'da kara tablo

Ay-Yıldızlılar, Mircea Lucescu yönetiminde şu ana kadar bekleneni veremedi. Uluslar Ligi’nde küme düşen Ay- Yıldızlılar, Lucescu ile çıktığı 16 karşılaşmada ise sadece 4 galibiyet aldı,5 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı.

Milli Takım'da kara tablo

Fatih Terim’le yolların ayrılmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nun teknik direktörlük koltuğuna getirdiği Mircea Lucescu, şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. Ay-Yıldızlılar, Lucescu yönetiminde önce 2018 Dünya Kupası’na katılma şansını yitirirken, hazırlık maçlarının yerine getirilen ve Euro 2020’ye gitmenin alternatif bir yolu olan Uluslar Ligi B Ligi 2. Grup’ta küme düştü.

Haberin Devamı

Rumen hoca, İsveç karşılaşması dahil şu ana kadar 8’i resmi toplamda 16 mücadelede 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti. Bu süreçte Ay-Yıldızlılar, rakip kaleye 17 gol atarken, kalesinde de 25 gol gördü. Uluslar Ligi’nde tecrübeli hoca yönetiminde sadece İsveç’i 2-0 geriden gelip 3-2 yenen Milliler, gruptaki diğer 3 maçını kaybetti.

C Ligi’nden yola devam...

Bir sonraki Uluslar Ligi’nde yoluna C Ligi’nde devam edecek A Milliler’in eğer Euro 2020’ye elemelerden gidemezse az da olsa Uluslar Ligi’ndeki oluşacak sıralamaya göre Play-Off oynama şansı bulunuyor. Luce ise oluşturduğu bu genç takımın zamana ihtiyacı olduğunu belirterek, “Euro 2020’ye gitmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diyor.

YORUM YAZ