MENÜ

Milli Takım'a 3 yeni yıldız! Montella isimleri belirledi

Stefan Kuntz'un ardından A Milli Takım'da göreve gelen İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella, Ay-yıldızlıları lider olarak EURO 2024'e götürüyor. Milli takıma tarihi bir başarı yakalatan Montella, oyuncular üzerindeki pozitif etkisiyle de takdir toplamıştı. Özellikle Juventus forması giyen genç yetenek Kenan Yıldız'ın kadroya monte edilmesiyle adından söz ettiren İtalyan teknik direktör, Avrupalıların takipte olduğu 3 yeni genç yeteneği daha milli takıma getirecek. Genç oyuncularla birlikte harmanladığı yeni kadrosuyla EURO 2024'e gidecek olan Montella, turnuvaya damga vurmayı hedefliyor.

Milli Takım'a 3 yeni yıldız! Montella isimleri belirledi

A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yerini alan tecrübeli teknik direktör Vincenzo Montella, oldukça pozitif bir hava yakaladı. Kısa sürede gösterdiği olumlu etkiyle birlikte millileri 2024 Avrupa Şampiyonası'na lider götüren Montella, dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Almanya ve Hırvatistan maçlarında oyuncuların istekli ve hırslı görüntüsü, Montella'nın takıma etkisi olarak örnek gösterildi. Öte yandan A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri'nde D grubunu lider bitirerek organizasyon biletini aldı ve gözünü 2 Aralık'taki kuralara çevirdi.

Haberin Devamı

KENAN YILDIZ PARLADI

A Milli Takım'ın genç yeteneği Kenan Yıldız, İtalya Serie A'da Juventus forması giyiyor. 18 yaşındaki genç oyuncu, son dönemin en çok konuşulan ismi oldu. Almanya maçında gösterdiği performansla herkesin diline dolanan Kenan Yıldız'ın, Arda Güler ile birlikte takımın değişilmez ismi olması bekleniyor. Gelecek yıl düzenlenecek olan EURO 2024'te adından sıkça söz ettireceği düşünülen Kenan Yıldız'ın ardından Montella'nın hedefinde 3 yeni genç yetenek var.

Milli Takıma 3 yeni yıldız Montella isimleri belirledi

HEDEFTE 3 GENÇ YILDIZ VAR

İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın takıma katacağı sıradaki hedefi Can Uzun oldu. Nürnberg forması giyen Can Uzun'u Almanya da milli takıma kazandırmak istiyor. Öte yandan Montella işi sıkı tutarak Can Uzun'u mart ayındaki kadroya davet etti. Fiziği ve top tekniğiyle dikkat çeken oyuncu, daha çok 10 numara pozisyonunda görev alıyor. Can Uzun'un yanı sıra hedefteki isimlerden biri de Efe Kaan Sıhlaroğlu. Karlsruhe'de forma giyen genç isim; 6, 8 ve 10 numarada görev alabiliyor.

Haberin Devamı

Milli Takıma 3 yeni yıldız Montella isimleri belirledi

Milli formayı uzun yıllar taşıması beklenen bir diğer isimse Semih Kılıçsoy. Uzun yıllardır yaşanan forvet sıkıntısını çözmesi beklenen ve Avrupa'nın birçok önemli kulübü tarafından takip edilen Semih Kılıçsoy da A Milli Takım'da forma giymek için şans bekliyor. Almanya'nın ev sahipliği yapacağı EURO 2024'ün gruplarının belli olacağı kura çekimi, 2 Aralık Cumartesi günü Hamburg'da yapılacak.

Milli Takıma 3 yeni yıldız Montella isimleri belirledi

 

İŞTE MİLLİ TAKIM TERCİHİ

Milli Takıma 3 yeni yıldız Montella isimleri belirledi

YORUM YAZ