MENÜ

EURO 2024'TEYİZ! (ÖZET) Türkiye-Letonya maç sonucu: 4-0

Türkiye-Letonya milli maçı büyük taraftar desteğiyle Konya'da başladı. Vincenzo Montella yönetimindeki ilk sınavında Hırvatistan'ı deplasmanda yıkan A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7. maçında Letonya'yı konuk etti. Ay Yıldızlılar, sahadan 3 puanla ayrıldı ve EURO 2024 biletini kaptı. Millilerimiz, Yunus Akgün'ün golüyle 1-0 öne geçtik ve daha sonra Cenk Tosun farkı 2'ye çıkardı. Ardından Kerem skoru yaptı. Daha sonra Cenk yine sahneye çıktı ve mücadeleyi 4-0 kazandık. İşte tüm detaylar...

EURO 2024'TEYİZ! (ÖZET) Türkiye-Letonya maç sonucu: 4-0

Hırvatistan'ı deplasmanda Barış Alper Yılmaz'ın golüyle deviren A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7. maçında Konya'da Letonya'yı ağırladı. Vincenzo Montella yönetimindeki Ay Yıldızlılar, galip geldi ve EURO 2024'e katılmayı garantiledik. 

Haberin Devamı

 

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı.

EURO 2024TEYİZ (ÖZET) Türkiye-Letonya maç sonucu: 4-0

İSTEKLİ BAŞLADIK

3' Maça büyük bir istekle başlayan Milli Takım, Abdülkerim'le kaleyi denedi, ancak top üstten auta gitti. Rakip yarı alanda pas yaparak gol arıyoruz.

EURO 2024TEYİZ (ÖZET) Türkiye-Letonya maç sonucu: 4-0

7' Hakan Çalhanoğlu, sağ kanattan hareketlenen Ferdi'ye doğru topu göndermek istedi. Topun hızını ayarlayamayınca meşin yuvarlak direkt auta çıktı.

11' TEHLİKE | Hakan, kullandığı serbest vuruşta Samet'e doğru uzun oynadı. Samet'in ceza sahasına çevirdiği topa Cenk, uygun pozisyonda vuruşunu yapmasına rağmen top kaleyi bulmadı.

EURO 2024TEYİZ (ÖZET) Türkiye-Letonya maç sonucu: 4-0

14' Milli Takım, bu dakikalarda rakip yarı alanda hazırlık pasları yaparak kaleye yaklaşmaya çalışıyor. Sabırla pas alışverişlerine devam ediyoruz. 

21' GOL İPTAL! Ceza sahasında yaşanan karambol sonrasında Yunus topu önüne aldı ve Milli Takım'ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti, ancak golümüz ofsayt nedeniyle iptal edildi.

Haberin Devamı

33' TEHLİKE | Cenk Özkaçar, sol taraftan ceza sahasına girdi, içeriye doğru çevirdiği top Kerem'in önünde kaldı. Kerem, etkili bir vuruş yapmasına rağmen top yine auta çıktı ve bu ataktan da sonuç alamadık.

EURO 2024TEYİZ (ÖZET) Türkiye-Letonya maç sonucu: 4-0

36 DİREKTEN DÖNDÜ! Milli takımımızda sağ taraftan Hakan Çalhanoğlu'nun kullandığı kafa vuruşuna iyi yükselen Abdülkerim, iyi bir vuruş yapmasına rağmen direğe takıldı. 

İLK YARIDA GOL SESİ YOK

Türkiye - Letonya maçının ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Türkiye - Letonya maçı (VİDEO)

İKİNCİ YARI BAŞLADI! 

45' Mücadelenin ikinci yarısına da baskılı başladık. 

58' GOOOOOL! Yunus Akgün'ün golüyle 1-0 öndeyiz. Yunus, ceza sahası içine doğru gönderilen topu müthiş kontrol etti ve nefis bir vuruşla ağlara gönderdi.

EURO 2024TEYİZ (ÖZET) Türkiye-Letonya maç sonucu: 4-0


MÜTHİŞ MÜDAHALE! 

66' TEHLİKE! Uğurcan, karşı karşıya pozisyonda müthiş bir aksiyon alarak topun kaleye girmesini engelledi. 

75' Hakan Çalhanoğlu, ceza sahası dışından vurdu. Top, kalecinin sağından auta gitti. 

77' DİREK! Letonya'nın çok adamla kalemize doğru geldiği pozisyonda top direkten döndü. Milli takım için şans anlarından birisiydi.... 

86' GOOOOOOL! Samet asisti yaptı, Cenk Tosun kafayla golü attı. Letonya karşısında 2-0 öndeyiz!

88' GOOOOOOOL! Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle skoru 3-0'a getirdi. Bravo 'Bizim Çocuklar!'

Haberin Devamı

90+2' GOOOOOOOOOOL! Cenk Tosun attı ve skor 4-0 oldu.

MAÇ BİTTİ!

Letonya'yı Konya'da 4-0'la geçerek EURO 2024'e katıma hakkını kazandı!

 

 

YORUM YAZ