MENÜ

Mehmet Büyükekşi'den son dakika Stefan Kuntz açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galler'i 2-0 mağlup ettiğimiz maçın ardından açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, Kuntz'un geleceği hakkında da konuştu.

Mehmet Büyükekşi'den son dakika Stefan Kuntz açıklaması!

A Milli Takım, EURO 2024 Elemeler D Grubu 4. maçında Galler'i Umut Nayir ve Arda Güler'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Mehmet Büyükekşi, "Avrupa Şampiyonası yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Şanssız başladık, 2 golümüz sayılmadı, penaltı kaçırdık ama sonu güzeldi. İnşallah bundan sonra da Avrupa Şampiyonası'na gitmek için emin adımlarla ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Arda Güler hakkında da konuşan Mehmet Büyükekşi, "Arda Güler gibi yeteneklerimizi akademilerden çıkarmamız lazım. Arda Güler'in Türk gençlerine rol model olması lazım -ki, oldu. Her statta Arda'ya sempati var. Bütün takımlarımızın akademi konusunda duyarlı olmasını istiyorum" dedi.

Kuntz'un geleceğiyle ilgili de konuşan Büyükekşi, "Riga'ya giderken 2 maçtan sonra karar vereceğiz dedim. 2 maç güzel geçti. Letonya maçında öldük öldük dirildik ama bugün güzel performans gösterdik. Perşembe günü genel kurulumuz var, seçimden sonra yeni yönetimle karar vereceğiz. Bayramı geçelim ondan sonra kararı alacağız. Şu anda galibiyetin tadını yaşayalım. Hocamıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mehmet Büyükekşiden son dakika Stefan Kuntz açıklaması

YORUM YAZ