MENÜ

Kuntz'u sıkıntı bastı! Milli Takım'da sakatlık kâbusu...

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu üçüncü maçında deplasmanda Letonya'nın konuğu olacak. Milliler, 16 Haziran Cuma günü oynanacak karşılaşma öncesinde hazırlıklarını Riva'da tamamlayarak Letonya'ya gitti. Uzun süren sezonun ardından toplanan A Milli Takımımız, Letonya ve Galler maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkılacak. Özellikle fiziksel olarak yorgun olan oyunculara yüklenmemek için özen gösteren teknik direktör Stefan Kuntz'un çalışmaları daha çok taktik ağırlık yaptığı ifade edildi. İşte Letonya maçı öncesi A Milli Takımımızda son dakika gelişmeleri...

Kuntz'u sıkıntı bastı! Milli Takım'da sakatlık kâbusu...

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu üçüncü maçında deplasmanda Letonya'nın konuğu olacak. Milliler, 16 Haziran Cuma günü oynanacak karşılaşma öncesinde hazırlıklarını Riva'da tamamlayarak Letonya'ya gitti.

Haberin Devamı

Uzun süren sezonun ardından toplanan A Milli Takımımız, Letonya ve Galler maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkılacak. Özellikle fiziksel olarak yorgun olan oyunculara yüklenmemek için özen gösteren teknik direktör Stefan Kuntz'un çalışmaları daha çok taktik ağırlık yaptığı ifade edildi. İşte Letonya maçı öncesi A Milli Takımımızda son dakika gelişmeleri...

Kuntzu sıkıntı bastı Milli Takımda sakatlık kâbusu...

Umut Nayir gol istiyor

Ümraniyespor'da geçirdiği olağanüstü sezonun ardından A Milli Takım'a ikinci kez davet edilen Umut Nayir, Cenk ve Enes'in yokluğunda bulacağı şansı en iyi şekilde kullanmak istiyor. Deneyimli golcü, "Burada olmak benim için büyük gurur. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek ve benden beklenen katkıyı yapmayı çok istiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kuntzu sıkıntı bastı Milli Takımda sakatlık kâbusu...

Arda Güler kampın gözdesi

A Milli Takım'ın yeni gözdesi Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler... Takım arkadaşları tarafından en sevilen isimlerin başında gelen Arda'yla teknik heyet de oldukça yakından ilgileniyor. Kenan Koçak'la masa tenisi görüntüleri paylaşılan oyuncu kısa sürede uyum sağladığı A Milli Takım'a saha içinde de katkı vermeyi çok istiyor.

 

Kuntzu sıkıntı bastı Milli Takımda sakatlık kâbusu...

SAMSUN'DA BÜYÜK HAZIRLIK

27 yıl sonra yeniden Türkiye A Milli Futbol Takımı’nı ağırlayacak olan Samsun’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerekli hazırlıklar hızla yapılıyor. 19Haziran Pazartesi günü saat 21.45’de oynanacak Türkiye-Galler maçı için 19 Mayıs Stadyumu'nun çevresinde Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından hummalı bir çalışma yürütülüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Türkiye-Galler Mili maçı ve Yılport Samsunspor’un Süper Lig sezonu için hummalı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz 19 Mayıs Stadyumu çevresinde tüm hazırlıkları yapıyor. Bu kapsamda Sanayi Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki 1950 metrelik çift şerit yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. Yolda kazı, dolgu ve zemin iyileştirmesi yapılarak daha konforlu hale getirdik. Takım otobüslerinin giriş yapacağı otopark kısmında düzenleme çalışmalarımız sürüyor, yine kaldırım yenileme çalışmalarımızda da sona gelindi. A Milli Futbol Takımımız'a başarılar diliyorum. Bu heyecanı kentimizde yaşayacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. A Milli Futbol Takımımızı kentimizde ağırlayacağımız maç gününü heyecanla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kuntzu sıkıntı bastı Milli Takımda sakatlık kâbusu...

Tribünlerde sürpriz var

Yapılan çevre çalışmalarının yanı sıra Samsunlu futbolseverler de dev maça özel hazırlık içerisinde. Koreografileriyle ünlü olan Samsunspor taraftarı, Ay-Yıldızlılar için ciddi bir çalışma yapıyor.

Kuntzu sıkıntı bastı Milli Takımda sakatlık kâbusu...

SAKATLIK KÂBUSU DEVAM EDİYOR

A Milli Takım'da Cenk Tosun ve Enes Ünal'la başlayan sakatlık kâbusu devam ediyor. Savunmadaki en önemli isimlerimizden biri olan Çağlar Söyüncü yaşadığı adale sakatlığından dolayı aday kadrodan çıkarıldı. Teknik direktör Kuntz'u sıkıntı bastı.

Kuntzu sıkıntı bastı Milli Takımda sakatlık kâbusu...

A Milli Takım'a Çağlar Söyüncü'den kötü haber geldi. Milli futbolcu sakatlığı nedeniyle Ay-Yıldızlı ekibin kadrosundan çıkarıldı. Yapılan açıklamada, Çağlar'ın Letonya ve Galler ile oynanacak mücadelelerde forma giyemeyeceği ifade edildi. TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Millî futbolcumuz Çağlar Söyüncü, sağ arka adalesindeki sakatlığı sebebiyle A Millî Takım'ın Letonya ve Galler ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosundan çıkarıldı. Çağlar, A Millî Takımımızın Riga'ya yapacağı yolculuk öncesinde teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı.

Haberin Devamı

Kuntzu sıkıntı bastı Milli Takımda sakatlık kâbusu...

Gözler Abdülkerim'de

İspanya'da olağanüstü bir sezon geçirerek tüm dikkatleri üzerine çeken Enes Ünal, yaşadığı talihsiz sakatlıktan dolayı A Milli Takım kadrosuna giremedi. Yıldız oyuncunun şok sakatlığının ardından Cenk Tosun da son Konya maçında aldığı darbe nedeniyle sahalardan uzak kaldı. Hücum hattında yaşanan sıkıntılardan sonra Çağlar'ın da sakatlanması teknik direktör Stefan Kuntz'un kaderini tayin edecek maçlar öncesinde probleme neden oldu. Alman çalıştırıcının elinde o pozisyonda değerlendirebileceği alternatifler elbette var. Özellikle Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük katkısı olan Abdülkerim'in burada değerlendirilmesi bekleniyor.

YORUM YAZ