MENÜ

Karadağ'dan Hollanda'ya destek!

2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Hollanda'dan puan alarak A Milli Takım'ın avantaj sağlamasına sebep olan Karadağ'da teknik direktör Miodrag Radulovic'ten dikkat çeken bir açıklama geldi.

Karadağ'dan Hollanda'ya destek!

Karadağ Teknik Direktörü Miodrag Radulovic, 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye ile oynayacakları son maç öncesinde çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

'LİDER BİTİRMESİNİ İSTİYORUM'

Hollanda'nın grubu lider tamamlamasını istediğine vurgu yapan Radulovic, "Hollanda, bu gruptaki en iyi takıma sahip. Grubu lider bitireceklerinden eminim. Ben de onların lider bitirmesini istiyorum. Hollanda, Dünya Kupası ile özdeşleşmiş bir süper güç" dedi.

'AYNI PERFORMANSI GÖSTERECEĞİZ'

Tecrübeli teknik adam sözlerini "Hollanda'ya karşı gösterdiğimiz tutkunun, performansın aynısını Türkiye maçında da göstereceğiz. Elemeleri alabileceğimiz en çok puanla bitirmek istiyoruz" ifadeleriyle tamamladı.

'KALİTEMİZİ GÖSTERMEK İSTİYORUZ'

Karadağ'ın santraforu Osmajic ise "Önceki maçlarda çok şanssızdık. Hollanda'ya karşı kalitemizi gösterdik. Şimdi bir maçımız daha var. Türkiye'ye karşı da kalitemizi göstermek istiyoruz. Bu maç için çok enerjik ve motiveyiz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

HOLLANDA KARŞISINDA 2-0'DAN GERİ DÖNÜLER

Karadağ, A Milli Takım'ın Cebelitarık'ı 6-0 mağlup ettiği gecede Hollanda karşısında 2-0 geriye düşmesine karşın skoru 2-2'ye getirerek rakibinin Dünya Kupası bileti almasını engelledi ve Türkiye'ye fırsat bulmasını sağladı. (Hürriyet)

YORUM YAZ