MENÜ

Japonya'nın hocası Moriyasu: 'Türkiye'ye daha fazla gol atabilirdik'

Japonya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Hajime Moriyasu, Türkiye Milli Takımı'nı 4-2 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Moriyasu, yapılan hataların değerlendirilmesi halinde daha farklı bir skorun ortaya çıkabileceğini aktardı.

Japonya'nın hocası Moriyasu: 'Türkiye'ye daha fazla gol atabilirdik'

Türkiye'yi 4-2 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Japonya'nın hocası Moriyasu, takımının Türkiye karşısında daha fazla gol atabileceğinin altını çizerken iki takım arasındaki fizik kalitenin benzer seviyede olduğuna değindi.

Haberin Devamı

İşte Japonya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Hajime Moriyasu'nun açıklamları:

'Hücumda elimize çok fazla fırsat geçti. Belki 4 değil de daha fazla gol atabilirdik. Türkiye'nin bazı defansif hatalarından daha iyi yararlanabilirdik. Yararlansaydık maçın skoru daha farklı olabilirdi.'

'Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, fizik gücü olarak Japonya'nın gerisinde kaldıklarını söyledi. Siz buna katılıyor musunuz?' Sorusuna ise Hajime Moriyasu şu yanıtı verdi:

Fiziksel olarak iki takım arasında çok ciddi fark görmedim. Özellikle ilk yarıda Japon oyuncular biraz daha üstün performans gösterdi. Ancak ikinci yarıda bambaşka bir Türkiye izledik. İkinci yarıdaki Türk oyuncuların performanslarının daha üstün olduğunu söyleyebilirim. Fizik olarak iki takımın da iyi ve birbirlerine üstünlükleri olmadığını söyleyebilirim. Türk takımı ikinci yarıda çok istekli bir oyun ortaya koydu.

Japonyanın hocası Moriyasu: Türkiyeye daha fazla gol atabilirdik

YORUM YAZ