MENÜ

Hakan Çalhanoğlu: EURO24'te ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz

Ay-Yıldızlılar, Letonya zaferi sonrası Almanya biletini almanın sevincini doyasıya kutladı. Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu da son düdüğün ardından, "Sevindiğim nokta turnuvaya rahat katılmamız. Bu iyi bir takım olduğumuzu gösteriyor. Daha da iyi olabiliriz. İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz" ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu: EURO24'te ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz

A Milli Takım, Letonya engelini 4-0'la aştı, EURO 2024 biletini kapmayı başardı. Cenk Tosun (2), Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle kazanan Ay-Yıldızlılar liderlik konusunda da büyük bir avantaj sağladı.

Haberin Devamı

'Almanya'da ev sahibi olacağız!'

Maçın ardından da kaptan Hakan Çalhanoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Almanya'daki dev turnuva için umutlu konuşan tecrübeli futbolcu, "Almanya'da ev sahibi olacağız. Ben oradan geldiğim için biliyorum, hissedebiliyorum. Sevindiğim nokta turnuvaya rahat katılmamız. Bu iyi bir takım olduğumuzu gösteriyor. Daha da iyi olabiliriz. Son bir haftada çok iyi çalıştık, bunu da sahada gördünüz. İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz. Mutluyuz. Hırvatistan maçından iki gün sonra yine sahaya çıkmak kolay değildi. Vincenzo Montella, bizi çok iyi hazırladı. Kenetlendik, dışarıdan gelenleri dinlemedik ve kendi aramızda çözmeye çalıştık" dedi.

Hakan Çalhanoğlu sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

Haberin Devamı

Üçüncü kez Avrupa Şampiyonası'na gideceğim. Daha eksikler var, biz güçlü takımız. Çağlar, Ozan, Merih, Arda... Biz inandık ve asla pes etmedik. Sakin kalmaya çalıştık.

A Milli Futbol Takımımızdan horon şovu (VİDEO)

Hakan Çalhanoğlu: EURO24te ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz

YORUM YAZ