MENÜ

Galler'e evinde Ermenistan şoku!

Galler, A Milli Takımımız'ın da yer aldığı EURO 2024 Elemeleri D Grubu maçında Cardiff City Stadı’nda ağırladığı Ermenistan’a 4-2 kaybetti. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri; 19 ve 75. dakikalarda Lucas Zelarrayan, 30 ile 66. dakikada ise Grant-Leon Mamedova kaydetti.

Galler'e evinde Ermenistan şoku!

EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda Galler ile Ermenistan dün karşı karşıya geldi. Galler’in ev sahipliğinde oynanan mücadelede kazanan taraf 4-2’lik skorla konuk ekip Ermenistan oldu. Cardiff City Stadı’nda oynanan müsabakada konuk ekip Ermanistan’a galibiyeti getiren golleri 19 ve 75. dakikalarda Lucas Zelarrayan, 30 ile 66. dakikada ise Grant-Leon Mamedova kaydetti.

Haberin Devamı

RIGA'DA MÜTHİŞ SON!

Ev sahibi Galler’in golleri ise 10’da Daniel James ve 72’de Harry Wilson’dan geldi. Ayrıca ev sahibi ekipte 78’da Moore kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu maçın ardından Galler grupta 4 puanla 3. sırada yer aldı.

Gallere evinde Ermenistan şoku

Ermenistan ise 3 puanla 4. sırada bulunuyor. Galler, sıradaki maçında pazartesi günü A Milli Takımımız’la, Ermenistan ise aynı gün evinde Letonya’yla karşı karşıya gelecek.

Gallere evinde Ermenistan şoku

YORUM YAZ