MENÜ

Galler maçında Vincenzo Montella'nın hamleleri direkt etki etti! Maçı değiştiren dokunuşlar...

A Milli Takım, Galler deplasmanından istediğini aldı. Liderlik için beraberliğin yettiği Ay-Yıldızlılar sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı. Mücadele öncesinde Kırmızı-Beyazlılar'la 3'te 3 yapan Vincenzo Montella'nın oyun içi hamleleri de direkt etki etti ve Milli Takımımız, EURO 2024'e lider olarak katılmaya hak kazandı.

Galler maçında Vincenzo Montella'nın hamleleri direkt etki etti! Maçı değiştiren dokunuşlar...

Vincenzo Montella... İtalyan hoca resmen A Milli Takımımız'a ilaç oldu. Stefan Kuntz sonrası teknik direktörlük koltuğuna oturan başarılı çalıştırıcı, yerli antrenör istenmesine rağmen gelir gelmez kamuoyunun kabul ettiği bir isim oldu. Adana Demirspor macerasıyla kalpleri fetheden deneyimli hoca, A Milli Takım'a da adeta yeni bir sayfa açtırdı.

Haberin Devamı

Gelir gelmez, EURO 2024 biletini aldık

Montella gelir gelmez grubun favorisi Hırvatistan'ı yıkan Ay-Yıldızlılar sonrasında da Letonya'yı devirmişti. Bu iki galibiyet seneye Almanya'da düzenlenecek EURO 2024'ün biletini cebimize koymamızı sağlamıştı. Milli Takım'daki tüm kara bulutlar dağılırken özel maçta Almanya'yı da yenen Kırmızı-Beyazlılar, Montella ile çıktığı 3 maçta 3 galibiyet elde etti.

Montella hep haklı çıktı

İtalyan teknik patron, beklenenin aksine ezbere yazılan kadrolarla maçlara çıkmadı, aday kadrosu bazen tartışıldı, 11 tercihleri eleştirildi ancak maçların sonunda hep haklı çıkan Vincenzo Montella oldu. Deneyimli çalıştırıcı dün de 11'iyle sürpriz yaptı. Ancak işler istenildiği gibi gitmeyince erken hamle yapmaktan çekinmedi. 

Haberin Devamı

Yusuf Yazıcı ve Kenan Yıldız...

33'te Uğurcan Çakır sakatlanınca zorunlu olarak Altay Bayındır oyuna girerken, Montella hemen yanında Abdülkadir Ömür-Yusuf Yazıcı değişikliğini de yaptı. İkinci yarıya başlarken de sol bekte aksayan Cenk Özkaçar'ı alıp Zeki Çelik'i sahaya süren Montella, 59'da da Almanya maçının yıldızı Kenan Yıldız'ı oyuna attı.

Galler maçında Vincenzo Montellanın hamleleri direkt etki etti Maçı değiştiren dokunuşlar...


Biri penaltıyı aldı, diğeri attı

69'da Kenan Yıldız ceza sahasına atılan uzun topa hareketlenmek isterken yerde kaldı, mücadelenin hakemi Matej Jug penaltı noktasını gösterdi. Topun başına da Yusuf Yazıcı geçti ve tecrübeli oyuncu da hata yapmayarak fileleri sarstı, skora 1-1'lik dengeyi getirdi. Böylece Montella'nın hamleleri de direkt olarak işe yaramış oldu.

Galler maçında Vincenzo Montellanın hamleleri direkt etki etti Maçı değiştiren dokunuşlar...

YORUM YAZ