Portekiz - Türkiye maçı sonrası Burak Yılmaz'ın duygusal anları... Gözyaşlarını tutamadı
Portekiz - Türkiye maçının 85. dakikasında kazanılan penaltıdan yararlanamayan Burak Yılmaz, 90 dakikanın ardından duygusal anlar yaşadı. Bir hayli üzgün olduğu gözlenen ve gözyaşlarını tutamayan tecrübeli forvete takım arkadaşları destek verdi.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri yarı final maçında Portekiz'e konuk olan A Milli Takımımız, kötü başladığı maçın ikinci yarısında toparlandı.
kaynak olarak ekleyin

2-0 geriye düşmesinin ardından 65'te Burak Yılmaz'ın golüyle umutlanan milliler, 83'te beraberliğe çok yaklaştı.

Enes Ünal'ın Fonte'nin müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyona ilk olarak 'devam' diyen Daniel Siebert, VAR'ın uyarısı sonrası pozisyonu inceledi ve penaltı noktasını gösterdi.

Beyaz noktaya gelen kaptan Burak Yılmaz, topu direkten auta gönderdi. Maçın son anlarında Nunes ile golü bulan Portekiz, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Zorlu mücadelede Dragao Stadı'nda Ay-Yıldızlı ekibimizi destekleyen Türk taraftarlar, maç sonu Milli Takım'a yoğun bir şekilde destek verdi.

Kaçırdığı penaltı nedeniyle adeta yıkılan Burak Yılmaz, maç sonunda duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı. Milli futbolcular da kaptanı teselli etmeye çalıştı.

İşte o anlar...





YORUMLAR