MENÜ

Arda Turan'dan yıllar sonra hayrete düşüren itiraf! 'Çok özlüyorum...'

Türkiye A Millî Futbol Takımı ve Galatasaray'ın eski kaptanlarından Arda Turan, UEFA TV'ye röportaj verdi. Eyüpspor Teknik Direktörü, futbolculuk döneminde özlediği takımı açıkladı. İşte detaylar...

Arda Turan'dan yıllar sonra hayrete düşüren itiraf! 'Çok özlüyorum...'

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, UEFA TV'nin A Millî Futbol Takımı'nın EURO 2008'deki tarihi yarı final serüvenine dair gerçekleştirdiği röportaj dizisinde konuştu. Türkiye'nin eski kaptanı, harika geçen turnuvaya dair düşüncelerini aktardı. Arda Turan ayrıca çok özlediği takımı da açıkladı.

Haberin Devamı

"BENİ VİTRİNE ÇIKARAN PLATFORM"

EURO 2008'i kendisini vitrine çıkaran organizasyon olarak tanımlayan Arda Turan, "Çok iyi oynadığım, beni vitrine çıkartan, uluslararası seviyede bazı şeyleri başarabileceğime inandığım ilk platform diyebiliriz EURO 2008 için" ifadelerini kullandı.

Arda Turandan yıllar sonra hayrete düşüren itiraf Çok özlüyorum...

"O TAKIMI ÇOK ÖZLÜYORUM"

EURO 2008 kadrosunu özlediğini vurgulayan Arda Turan, "Ben 21 yaşındaydım o turnuvaya gittiğimizde. Takımda Fenerbahçe kaptanı Tuncay Şanlı, Emre Belözoğlu, Tümer Metin, Nihat Kahveci, Hamit Altıntop, Rüştü Reçber vardı. Çok önemli oyuncular yer alıyordu. Birbirine inanan, iyi arkadaş olan, futbolun doğrularını yapan bir takımdık. O takımı çok özlüyorum, asla pes etmezlerdi. Kaybettiklerinde birbirlerini suçlamazlardı" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

"O GÜN ANLAYAMADIK"

A Millî Futbol Takımı'nın başarısının önemini şimdi daha iyi anladıklarını belirten Arda Turan, "O gün içindeyken anlayamadık ama ne kadar tarihi ve büyük bir başarı elde ettiğimizi şimdi görüyorum" diye konuştu. A Millî Takım ile toplamda 100 maça çıkan eski kaptan, söz konusu 100 karşılaşmada 16 gol kaydetmeyi başardı.

YORUM YAZ