MENÜ

A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Semih Kılıçsoy açıklaması

Hazırlık maçında Macaristan ile karşı karşıya gelecek A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, mücadele öncesinde açıklamalarda bulunurken Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilen Semih Kılıçsoy hakkında da görüşlerini paylaştı.

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Macaristan Milli Takımı ve İtalyan teknik direktörü Marco Rossi hakkındaki görüşlerini paylaşan Montella, "Evet, ben kendisini tanıyorum. Birkaç sene öncesinde kendisiyle bir tatilde tanışma fırsatımız olmuştu ve arkadaşım olduğunu söyleyebilirim. Çünkü görüşmeye de devam ettik ondan sonrasında. Macaristan'ın bizim için gerçekten iyi bir test olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok net bir şekilde rekabeti yüksek bir takım olduğunu söyleyebilirim. Baktığınızda son 20 maçtır da sadece 3 mağlubiyet alan bir takım. O yüzden yarın bizim gelişimimiz açısından da çok önemli bir maç olduğunu söyleyebilirim" dedi.

A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montelladan Semih Kılıçsoy açıklaması

Budapeşte'de oynayacakları mücadeleye ilişkin İtalyan teknik adam, "Şehrin güzel olduğunu, stadın da gerçekten çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Rekabeti yüksek olan bir maçta da burada test geçireceğimiz için çok pozitif enerjilerle geldiğimizi söyleyebilirim" ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

Macaristan Milli Takımı hakkında olumlu ifadeler kullanan deneyimli çalıştırıcı, "Macar takımı, taktiksel anlamda çok gelişmiş bir takım. Uzun zamandır aynı hocayla çalışıyorlar. Hem hücumda hem de savunmada farklılık gösterebiliyorlar" dedi.

A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montelladan Semih Kılıçsoy açıklaması

'BİZİM HEDEFİMİZ GÖSTERDİĞİMİZ DURUŞLA ÜLKEMİZDEKİ HERKESİ MUTLU ETMEK'

Hayalleri olduğunu ifade eden Montella, "Yanılmıyorsam Avrupa Şampiyonası'nda 5 İtalyan hoca olacak, Macaristan'ın da İtalyan bir teknik adama sahip olması benim için de bir antrenman olacak. Bizim hedefimiz gösterdiğimiz duruşla ülkemizdeki herkesi mutlu etmek. Her akşam yatağa hayallerle gidiyorum, her sabah yataktan hayallerle kalkıyorum" dedi.

'ZORLUK DERECESİ YÜKSEK MAÇLAR İSTEDİM'

Zorluk derecesi yüksek maçlar istediğini aktaran İtalyan teknik adam, "Hazırlık maçlarındaki rakiplerimizi seçmemizin sebebi hazırlık maçı gibi gözükse de rekabeti yüksek maçlar oynamak. Bu maçlar takımımızın alışmasını sağlayacak. Takımı geliştirmek amaçlı ve benim takımı daha iyi görmem için bu tarz zorluk seviyesi yüksek maçlar seçtik. Zorluk derecesi yüksek maçlar istedim, belki sonuç alamayız ama bu maçlarda kendimizi geliştirirsek istediğiniz her şeyi daha iyi yapabilirsiniz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montelladan Semih Kılıçsoy açıklaması

A Milli Takım kadrosundan çıkarılarak Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilen Semih Kılıçsoy hakkında açıklamalarda bulunan Vincenzo Montella, "Semih Kılıçsoy, bizim çok sevdiğimiz ve takip ettiğimiz bir oyuncu. Semih kariyerinde bir sezonu tamamlamış bir oyuncu değil. Ümit Milli Takım da bizim milli takımımız. Çok önemli bir maçları var. Çocukları çağırdımızda gerçekten çok mutlulardı. Genç oyuncularımızı strese sokmayacağımız bir ortam yaratmamız lazım. Herkesi memnun edemeyiz biliyorum ama ben hiçbir şekilde formaların rengine bakarak karar vermiyorum. Herkesin gönlü rahat olsun" ifadelerini kullandı.

Vincenzo Montella, Enes Ünal için ise, “Enes geçmişte çok iyi işler yapan bir futbolcumuz. Belki ufak şanssızlıklar yaşamış olabilir ama onu burada görmek benim için önemliydi. Çok önem verdiğimiz oyunculardan birisi” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM YAZ