MENÜ

A Milli Takım'da Ferdi Kadıoğlu iddialı! 'Türkiye, asla pes etmez'

Türkiye'nin Almanya deplasmanında aldığı tarihi 3-2'lik galibiyete gol katkısında bulunan Ferdi Kadıoğlu'ndan mücadele sonrasında önemli açıklamalar geldi. Ferdi, Türkiye'nin asla pes etmeyen yapısına değindi.

A Milli Takım'da Ferdi Kadıoğlu iddialı! 'Türkiye, asla pes etmez'

Türkiye Milli Takımı, dünya devi Almanya'yı deplasmanda 3-2 yenerek müthiş bir galibiyete imza attı. Müsabakada etkili bir oyun sergileyen Ferdi, maç sonunda tarihi galibiyet sonrasında mutlu olduklarının altını çizerken iyi hazırlandıklarına dikkat çekti.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu'nun maç sonrasındaki açıklamaları şu şekilde:

Çok mutluyuz. Türk taraftarları gururlandırdığımızı düşünüyorum. Grupta da birinci olmak istiyoruz. 3 gün sonra çok önemli bir maçımız var. Hemen ona hazırlanacağız. O pozisyonda, 1-0 gerideydik, 1-1'i getirdik. Türkiye asla pes etmez, bunu herkesin bilmesi gerekiyor. O pozisyonu gördüğümde koşu yaptım, iyi kontrol yaptığımda mükemmel bir şekilde önüme düştü ve golü attım. Maçtan önce konuştuğumuz planları sahada uyguladık. Nasıl hazırlandıysak, karşımıza çıktı. Maçta stratejinin de çok iyi olduğunu düşünüyorum. Gol attığım için de çok mutluyum.

A Milli Takımda Ferdi Kadıoğlu iddialı Türkiye, asla pes etmez

YORUM YAZ