MENÜ

Tayyip Talha Sanuç sonrası Abdülkerim Bardakcı... A Milli Takım'a şok üstüne şok!

UEFA EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ve Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşmalar için İstanbul'da kampa giren A Milli Takım'a kötü haberler art arda geldi. Sağ uyluk arka adalesinde sakatlık yaşayan Tayyip Talha Sanuç'un ardından Abdülkerim Bardakcı da üç gündür devam eden baş ağrısı şikayeti nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.

Tayyip Talha Sanuç sonrası Abdülkerim Bardakcı... A Milli Takım'a şok üstüne şok!

A Milli Takımımız, UEFA EURO 2024 Elemeleri'nde 25 Mart'ta Ermenistan ve 28 Mart'ta Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşmalar için 19 Mart Pazar günü Riva'da toplandı. Kulüp takımlarıyla oynadıkları müsabakaları tamamlayan futbolcular Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne gelirken, diğer futbolcular da maç ve seyahat programlarına göre ilerleyen saatlerde kampa katıldı.

Haberin Devamı

Tayyip Talha Sanuç sonrası Abdülkerim Bardakcı... A Milli Takıma şok üstüne şok



HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Ay-Yıldızlılar, 20 Mart Pazartesi günü çift antrenmanla hazırlıklarına başladı. Ay Yıldızlılar, sabah saatlerinde salonda mobilizasyon ve idmana hazırlık çalışmaları, saat 18.00'de ise saha antrenmanı yaptı. Rahatsızlığı bulunan Abdülkerim akşam yapılan antrenmanda yer almazken, kulüp takımlarıyla oynadıkları maçlarda belirli süre alan futbolcular salonda; diğer oyuncular ise sahada çalıştı. Saha idmanında ısınmanın ardından pas varyasyonları ve dar alanda pas çalışmaları yapıldı, son bölümde hücum varyasyonları üzerinde duruldu. 

DORUKHAN TOKÖZ SÜRPRİZİ

Geçirmiş olduğu sakatlık sonrası iyileşme dönemini tamamlayan ve saha çalışmalarına başlayan milli futbolcu Dorukhan Toköz, Teknik Direktör Stefan Kuntz ve kendi isteği doğrultusunda aday kadroda yer almamasına rağmen kampa katıldı. Dorukhan, İstanbul'da bulunulan süre boyunca takımın idmanlarına kısmen katılacak. Antrenmanı, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Millî Takımlardan Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da izledi. 

Haberin Devamı

Tayyip Talha Sanuç sonrası Abdülkerim Bardakcı... A Milli Takıma şok üstüne şok

TAYYİP TALHA SANUÇ KADRODAN ÇIKARILDI

Beşiktaş'ta forma giyen milli futbolcu Tayyip Talha Sanuç'un gerçekleştirilen MR tetkikleri sonucunda, Siyah Beyazlılar'ın İstanbulspor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında sağ uyluk arka adalesinde sakatlık yaşadığı tespit edildi. MR görüntülerinin A Milli Takım Doktoru Doç. Dr. Berkin Toker tarafından değerlendirilmesinin ardından, Stefan Kuntz ile görüşen Tayyip Talha'nın aday kadrodan çıkarılmasına karar verildi.

Tayyip Talha Sanuç sonrası Abdülkerim Bardakcı... A Milli Takıma şok üstüne şok

Beşiktaş'ta bu sezon 21 maçta 2 golle oynayan Tayyip, ilk A milli maçına 19 Kasım'da Çekya karşısında çıkmış ve 30 dakika süre almıştı.

ABDÜLKERİM BARDAKCI ŞOKU!

EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ve Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımımızın çalışmaları sürerken Galatasaray forması giyen 28 yaşındaki savunma oyuncusu dinmeyen üç gündür devam eden baş ağrısı nedeniyle Milli Takım'la devam edemeyecek.

Tayyip Talha Sanuç sonrası Abdülkerim Bardakcı... A Milli Takıma şok üstüne şok

Galatasaray'ın başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı'nın ilk kez A milli formayı giymesi bekleniyordu ancak tecrübeli oyuncu aday kadrodan çıkarıldı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Galatasaray'da forma giyen milli futbolcumuz Abdülkerim Bardakcı, üç gündür devam eden baş ağrısı şikayeti nedeniyle EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ve Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Takımımızın aday kadrosundan çıkarıldı. Abdülkerim'in ileri tetkik ve tedavisine kulübünde devam edilecek" ifadelerine yer verildi. 

YORUM YAZ