MENÜ

A Milli Takım, rakiplerini bekliyor! EURO 2024 yolunda fire yok...

Letonya'ya şansımız tutmuyordu, 4 gün önce son dakika golüyle kazandık. Galler'e karşı çıktığımız 7 maçın sadece 2'sinde galip gelmiştik, onları da Samsun'da yıktık. Ay-Yıldızlılar EURO 2024 yolunda emin adımlarla ilerliyor, şimdi bizi Eylül'de Ermenistan ve Ekim'de Hırvatistan karşılaşmaları bekliyor

A Milli Takım, rakiplerini bekliyor! EURO 2024 yolunda fire yok...

A Milli Takımımız hesap kapatmaya devam ediyor... Tarihimizde 9 kez karşılaşıp, 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi aldığımız Letonya'yı 16 Haziran'da deplasmanda son saniye golüyle deviren Milliler, dün gece de Galler'e acımadı. Stefan Kuntz ve öğrencileri, gruptaki dişli rakibini 2-0'lık skorla geçti. Kırmızı Beyazlılar, Galler'e karşı 3. zaferine ulaşırken, daha önce oynanan 7 mücadelede sadece 2 kez galip gelmiştik. Galler 4 maçı kazanmış, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlanmıştı. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda VAR sisteminin bozulmasına, penaltı kaçırmamıza ve golümüzün iptal edilmesine rağmen sahaya karakter koyan Ay-Yıldızlı oyuncularımız, EURO 2024 yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Haberin Devamı

Ekim'de diğer rakip Letonya

Gruptaki 4 maç sonunra 9 puanı bulunan A Milli Takımımız, zirvede bulunuyor. 3 maçı olan Ermenistan'ın 6, 2 maç oynayan Hırvatistan'ın 4 puanı var. Milliler, eylül ayında Ermenistan'ı konuk edecek. Ekim ayında ise Hırvatistan ile deplasmanda oldukça kritik bir 90 dakika oynayacağız. Ekim'deki bir diğer rakibimiz, iç sahada Letonya olacak. Avrupa Elemeleri'ndeki son grup maçımız ise kasımda Galler ile deplasmanda.

A Milli Takım, rakiplerini bekliyor EURO 2024 yolunda fire yok...

YORUM YAZ