MENÜ

Türkiye sağlıkçılarını alkışlıyor! İşte o anlar...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın çağrısıyla başlayan ve 3 gün sürmesi planlanan 'Corona virüse karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanları için başlatılan alkışlı destek' 3 günlük sürenin dolmasına rağmen bugün de devam etti. Corona virüse karşı mücadele kapsamında evden çalışan Fanatik ailesi de sağlık çalışanlarına verilen desteği böyle görüntüledi.

Bakan Koca'nın koronavirüse karşı yoğun mesai harcayan çalışanları dün TBMM'de milletvekillerine alkışlatması üzerine "sağlık çalışanlarının alkışlanması" yurt genelinde kitlesel etkinliğe dönüştü.

Haberin Devamı

Sosyal medya üzerinden geniş kitlelere ulaşan etkinlik kapsamında, saat 21.00 itibarıyla vatandadaşlar evlerinin pencere ve balkonlarında sağlık çalışanlarını dakikalarca alkışladı.

Bunun üzerine Bakan Koca'nın "Özverili sağlık çalışanlarını 3 gün üst üste alkışlayalım" çağrısı bugün de vatandaşlar tarafından karşılık buldu.

3 günlük sürenin dolmasına rağmen vatandaşlar sağlık çalışanlarına desteği sürdürdü. Fanatik çalışanları o anları evlerinden görüntüledi...

YORUM YAZ