MENÜ

Türkiye - Letonya özet

Türkiye - Letonya özeti izle... A Milli Futbol Takımımız, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Letonya'yı konuk etti. Dünya Kupası Elemeleri'nde ilk iki maçını muhteşem performansla kazanan Millilerimiz, Letonya ile 3-3 berabere kaldı. Gollerimizi 2'de Kenan Karaman, 33'de Hakan Çalhanoğlu ve 52'de Burak Yılmaz attı. Letonya'nın gollerini ise 35'de Roberts Savalnieks, 58'de Roberts Uldrikis ve 79'da Davis Ikaunieks kaybetti. Alınan bu sonuçla Türkiye üç maçın ardından 7 puanla liderliğini sürdürdü. Letonya ise 1 puanla grupta 4. sırada yer aldı. İşte fotoğraflarla Türkiye - Letonya maç özeti...

2022 Dünya Kupası Elemeleri Türkiye - Letonya maç özeti... A Milli Futbol Takımımız, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Letonya'yı konuk etti.

Haberin Devamı

Dünya Kupası Elemeleri'nde ilk iki maçını muhteşem performansla kazanan Millilerimiz, Letonya ile 3-3 berabere kaldı.

Gollerimizi 2'de Kenan Karaman, 33'de Hakan Çalhanoğlu ve 52'de Burak Yılmaz attı. Letonya'nın gollerini ise 35'de Roberts Savalnieks, 58'de Roberts Uldrikis ve 79'da Davis Ikaunieks kaydetti.

Alınan bu sonuçla Türkiye üç maçın ardından 7 puanla liderliğini sürdürdü. Letonya ise 1 puanla grupta 4. sırada yer aldı.

İşte fotoğraflarla Türkiye - Letonya maç özeti...

YORUM YAZ