MENÜ

Türkiye - İtalya maçı öncesi Ay-Yıldızlı taraftarlar: 3 puan bizim!

A Milli Futbol Takımımızın Euro 2020 açılış maçında İtalya ile oynayacağı karşılaşmaya artık sayılı saatler kaldı. Kritik mücadele öncesi Roma sokaklarında 'Türkiye' tezahüratları ve marşları yankılandı. Karşılaşma öncesi Türk taraftarlar, Demirören Haber Ajansı'na konuştu ve galibiyetten emin olduklarını belirttiler.

Roma'da 'Türkiye' coşkusu... Ay - Yıldızlı taraftarlarımız, Euro 2020 açılış mücadelesi öncesi heyecanlı bekleyişini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Türkiye - İtalya maçı öncesi Türk taraftarlar erken saatlerden itibaren Roma Olimpiyat Stadı'nın çevresinde toplanmaya başladı. Türkiye'den taraftar gelmesine izin verilmezken, serbest dolaşımdaki Avrupa Birliği ülkelerinden bilet alan gurbetçiler, stat çevresinde heyecanla beklerken milli takıma da destek verdi. Ay-yıldız formalı taraftarlar, Türk bayrakları açıp, söyledikleri tezahürat ve marşlarla milli takıma destek verdi.

Maçla ilgili tahminlerini Demirören Haber Ajansı (DHA) mikrofonları aracılığıyla dile getiren taraftarlar, galibiyetten emin konuştu. Türk futbolseverlerin görüşleri şöyle:

"Stuttgart yakınlarından geldik. Ofansif bir oyun beklemiyorum yani biraz daha defansif, beraberlik getirecek gibi bir oyun içerisinde gibi olacağız ama hedef tabii ki 3 puan."

Haberin Devamı

"En çok güvendiğimiz isim Burak Yılmaz. Fransa'da yaşadığı şampiyonluktan sonra da öz güvenli gelecektir. Bence 2-0 kazanacağız. İtalya 27 maçtır yenilmedi ama bizim de Şenol Güneş'imiz var. Çok güzel taktikler ile dize getirebileceğiz onları."

"Roma'yı yakarız ama ilk yarım saat kesinlikle gol yemememiz ve güzel oynamamız lazım. İlk yarım saati güzel atlattıktan sonra yeneceğimize yüzde 100 eminim. 1-0, 2-0 diyemem ama 3 puan bizim."

"Bizim için önemli olan bu formanın hakkını vermek. Milli takımımızdan bunu istiyorum: Formayı terletin, hakkını verin, gerisi gelir."

"İnşallah yeneceğiz, 3 puan bizim."

YORUM YAZ