MENÜ

Türkiye - İtalya EURO 2020 maçı | Roberto Mancini, Çekya maçının 11'ini bozmadı

İtalya Teknik Direktörü Roberto Mancini, Çekya ile oynanan hazırlık maçının 11'ini bozmadı. İtalya Milli Takımı’nda durumu maç saatine kadar belirsizliğini koruyan Marco Verratti, Milli Takım karşısında kadroda yer almadı.

Türkiye - İtalya EURO 2020 maçı | Roberto Mancini, Çekya maçının 11'ini bozmadı

EURO 2020 açılış karşılaşmasında Türkiye, İtalya ile karşı karşıya geldi. Roma Olimpiyat Stadyumu'nda TSİ 22.00'de başlayan mücadelede Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Danny Makkelie düdük çaldı. Makkelie'nin yardımcılıklarını ise Hessel Steegstra ve Jan de Vries üstlendi.

Haberin Devamı

İtalya Milli Takımı’nda durumu maç saatine kadar belirsizliğini koruyan Marco Verratti, kadroda yer almadı. İtalyan orta sahasının önemli isimlerinden olan Verratti, dün yapılan antrenmanda da takımdan ayrı çalışmıştı.

İtalya Teknik Direktörü Roberto Mancini de Çekya ile oynanan hazırlık maçının 11'ini bozmadı. Kalede Donnarumma'yı görevlendiren Mancini, savunma dörtlüsünü; Florenzi, Chiellini, Bonucci ve Spinazzola'dan oluşturdu. Orta alanda Jorginho, Locatelli ve Barella'yı sahaya süren Mancini'nin hücum hattındaki tercihleri ise Berardi, Insigne ve Immobile oldu.

İtalya'nın Türkiye karşısındaki 11'i şöyle: "Donnarrumma - Florenzi, Chiellini, Bonucci, Spinazzola, Jorginho, Locatelli, Barella, Berardi, Insigne, Immobile."

YORUM YAZ