MENÜ

Türkiye - Galler maçı sonrası flaş açıklama: Ne yaptınız da...

Türkiye - Galler maçı sonrası flaş açıklama... EURO 2020'ye İtalya yenilgisiyle başlayan A Milli Futbol Takımız, Bakü'de karşılaştığı Galler'e de 2-0 mağlup oldu. Grupta geride kalan iki maç sonunda puan alamayan ve -5 averajla son sırada yer alan Ay-yıldızlıların performansını eski milli futbolcu Nihat Kahveci yorumladı. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, "Futbolcularımız son iki maçta üzerine düşen görevi yapamadılar" dedi.

EURO 2020'ye İtalya yenilgisiyle başlayan A Milli Futbol Takımız, Bakü'de karşılaştığı Galler'e de 2-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Grupta geride kalan iki maç sonunda puan alamayan ve -5 averajla son sırada yer alan Ay-yıldızlıların performansını eski milli futbolcu Nihat Kahveci yorumladı.

A Milli Futbol Takımımızda forma giyen oyuncuların tecrübesiz olmadığını ifade eden Nihat Kahveci, "Futbolcularımız son iki maçta üzerine düşen görevi yapamadılar. Oyuncularımızla gurur duyuyoruz ama 'Türkler geliyor' izlenimini sildik bu beni üzüyor." dedi.

EURO 2020'de izlediği maçlar arasında en kötü oyunun A Milli Futbol Takımımızın olduğunu söyleyen Nihat Kahveci, "Kampın başladığı günden bugüne kadar ne yaptınız da bu kadar kötü performans gösterdiniz? Birbirleriyle bile konuşmuyorlar. İtici kuvvet yok." dedi.

YORUM YAZ