MENÜ

Türkiye - Galler maçı sonrası açıklama: Yine tuzağa düştük!

Türkiye - Galler maçı sonrası... A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020'de ikinci maçını Galler ile oynadı. İlk maçında İtalya'ya 3-0 mağlup olan Ay-Yıldızlılar, Bakü'de de puan alamadı ve Galler'e 2-0 mağlup oldu.. Azerbaycan'da Türkiye - Galler maçını yakından takip eden fanatik.com.tr Yayın Koordinatörü Umut Eken, mücadeleyi yorumladı.

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020'de ikinci maçını Galler ile oynadı. İlk maçında İtalya'ya 3-0 mağlup olan Ay-Yıldızlılar, Bakü'de de puan alamadı ve Galler'e 2-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Azerbaycan'da Türkiye - Galler maçını yakından takip eden fanatik.com.tr Yayın Koordinatörü Umut Eken, mücadeleyi yorumladı.

A Milli Futbol Takımımızın çok acemice hatalar yaptığını ifade eden Umut Eken, "Yediğimiz gol için bir açıklama yapamıyorum. Çok trajik, çok acı. Futbolcularımız bireysel anlamda Avrupa'nın önemli kulüplerinde oynuyorlar ama tecrübeli bir oyuncu grubu olmaları için biraz daha zamana ihtiyaçları var." dedi.

Britanya takımlarının maçın kritik anlarında oyunu gerdiklerini ifade eden Umut Eken, "Geçmişte oynadığımız maçları hatırlayanlar bilir, Türkiye her zaman bu tuzağa düşerdi. Yine bu tuzağa düştük. En konsantre olmamız gereken dakikalarda gerilime teslim olduk." dedi.

YORUM YAZ