MENÜ

Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı hafızalardan silinmedi

Fanatik.com.tr olarak Twitter adresimizden paylaştığımız 'Hangi geri dönüş daha unutulmazdı?' anketinin sonuçları belli oldu. Takipçilerimizden gelen yanıtlara göre Çek Cumhuriyeti maçında 2-0'lık skordan geri gelen ve mücadeleyi 3-2'lik skorla kazanan Milli Takımımız hala hafızalardaki yerini korumaya devam ediyor.

Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı hafızalardan silinmedi

Corona virüs salgını nedeniyle tüm sporseverler evde geçmişi yad ederken, biz de Fanatik.com.tr olarak Twitter adresimizden yaptığımız anketlerle bire nebze de olsa o günleri yaşatmaya çalışıyoruz. Twitter adresimizden paylaştığımız 'Hangi geri dönüş daha unutulmazdı?' anketi de ne çok ilgi görenlerden biri oldu.

Haberin Devamı

11 bin 998 takipçimizin katıldığı ankette yüzde 52'lik dilimle birinci çıkan 2008 yılında oynanan Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı oldu. Yüzde 19.7'lik dilimle 2013 yılında oynanan Galatasaray-Real Madrid maçı ankette 2. oldu.

Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı hafızalardan silinmedi

Bu 2 şıkkı yüzde 14.6'lık dilimle 2016 yılında oynanan Beşiktaş-Benfica maçı ve yüzde 13.6'lık dilimle 2008 yılında oynanan Fenerbahçe-Chelsea maçları takip etti.

YORUM YAZ