MENÜ

Türkiye - Arjantin maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türk kadın basketbolu tarihinde 2. kez Dünya Kupası’nda boy gösterecek milli takımımız, yarın ilk maçına çıkacak. Grubunu lider bitiren ekibin direkt çeyrek finale kalacağı şampiyonada Potanın Perileri, Arjantin’le karşılaşacak. Peki, Türkiye - Arjantin maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.

Türkiye - Arjantin maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Kadın basketbolunda Dünya Kupası heyecanı bugün başlayacak. Son 15 yıl içinde, yükselişe geçen ve bu sürede Olimpiyat Oyunları (2012-5., 2016-6.), Dünya Kupası, ve Avrupa Şampiyonası’nda (2005-8., 2007-9., 2009-9., 2011-2., 2013-3., 2015-5., 2017-5.) önemli dereceler ile tarihi madalyalar kazanan A Milli Takımımız bir kez daha Türkiye’nin gururu olmak için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Türkiye - Arjantin maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Santiago Martin Arena'da oynanacak karşılaşma yarın saat 16.00'da başlayacak ve TRT SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kürsü hedefiyle yola çıkan ve önceliği 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları kotası olarak belirleyen Potanın Perileri, B Grubu’ndaki ilk maçını bugün oynayacak. Ay-Yıldızlılar, dünya sıralamasında 17. olan ve tarihinde ilk 5’te kendine yer bulamamış Arjantin’le karşı karşıya gelecek.

TÜRKİYE:

Asena

Ayşe

Olcay

Cansu

Bahar

Işıl

Tuğçe

Hollingsworth

Tilbe

Merve

İlayda

Esra

Arjantin:

Rosset

D’Urso

Llorente

Manna

Fiorotto

Burani

Gretter

Santana

Gonzalez

Marchizotti

Roux

Perez

YORUM YAZ