MENÜ

Türkiye 2 - 2 Sırbistan maç özeti izle! (VİDEO)

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 4. maçında Sırbistan’ı ağırlayan A Milli Takımımız, 2-0 geriye düştüğü mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Türk Telekom Stadı’nda oynanan mücadelede Ay - Yıldızlıların gollerini Hakan Çalhanoğlu (56’) ve Ozan Tufan (76’) kaydetti. Almanya ve Rusya mücadelelerinde olduğu gibi ilk yarı geriye düşen ikinci yarıda ise bu açığı kapatan Milli Takımımızın performansı galibiyete yetmedi. İşte Türkiye 2- 2 Sırbistan maçının özeti…

A Milli Futbol Takımımız, Türk Telekom Stadı’nda Sırbistan’ı ağırladı. UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 4. maçında Millilerimiz, Sırbistan mücadelesinden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Mücadelenin ilk yarısında 2-0 geriye düşen Ay - Yıldızlılar, ikinci yarı pes etmedi ve skoru 2-2’ye getirdi. Şenol Güneş ve öğrencileri lider Rusya'nın 5 puan gerisinde kaldı.

Haberin Devamı

Millilerimizin golleri 56. dakikada Hakan Çalhanoğlu ve 76. dakikada Ozan Tufan’dan geldi. A Milli Takım'da Burak Yılmaz son anlarda kırmızı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

Grupta oynanan Rusya - Macaristan karşılaşması da 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı. Alınan sonuçların ardından Rusya, 8 puanla lider durumda bulunuyor. 2. sıradaki Macaristan ise 7 puana sahip. Grupta Türkiye 3 puanla üçüncü sırada yer alırken, Sırbistan ise 2 puan ile son sırada bulunuyor.

İşte Türkiye 2 - 2 Sırbistan mücadelesinin özet görüntüleri…

YORUM YAZ