MENÜ

“Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace” heyecanı 21 – 22 Ağustos'ta

Türkiye’de bir ilk olacak İstanbul 24 Saat Boostrace bisiklet yarışının isim ve ana sponsoru Türk Telekom oldu. Dünyada büyük ilgi gören ve Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan 24 saat sürecek bisiklet yarışı heyecanı, 21-22 Ağustos tarihlerinde Intercity İstanbul Park Formula 1 pistinde yaşanacak.

“Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace” heyecanı 21 – 22 Ağustos'ta

Spora ve sporcuya verdiği destekle öne çıkan Türk Telekom, Türkiye’de ilk defa düzenlenecek İstanbul 24 Saat Boostrace bisiklet yarışlarının isim ve ana sponsoru oldu. Dünyada yoğun ilgi gören 24 saat bisiklet yarışı, 21-22 Ağustos 2021 tarihlerinde Intercity İstanbul Park Formula 1 pistinde yapılacak. Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace yarışması için https://istanbul24h.com/ adresine girilerek kaydolunabiliyor.

Haberin Devamı

24 saat boyunca pedal çevirecekler

Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace; 2, 4 veya 6 kişilik takımların değişmeli olarak 24 saat boyunca pedal çevirecekleri bir yarış olacak. Her takımdan aynı anda sadece 1 kişi pistte bisiklet sürerken kalma sürelerini her takım kendi belirleyecek. Derecelendirme ise kat edilen mesafeye göre belirlenecek. Her takıma yarış boyunca takım arkadaşlarını beklemeleri ve dinlenmeleri için Pit alanına açılan garajlarda belirli alanlar tahsis edilecek. Yarışma esnasında ayrıca Tivibu tarafından canlı yayın ve öncesi haftalarda program içerikleri yayınlanacak.

“Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace” heyecanı 21 – 22 Ağustosta

“Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace” heyecanı 21 – 22 Ağustosta

YORUM YAZ